Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyományos, "minőségi" jegygyűrű? (Kérlek, segíts! )
Szeretném a segítségeteket kérni!
A párommal egyszerű, hagyományos arany karikagyűrűt szeretnénk (mindenféle kavics, gravírozás nélkül), és felkerestünk ez ügyben néhány ékszerüzletet, de mindenhol csak 2-3 grammos gyűrűket árulnak. Ezek a gyűrűk annyira vékonyak, hogy attól félek, hogy széttörik, ha ránézek, megfogni alig mertem a lehetel vékony gyűrűt, és vastagabban nem árulnak/készítenek kérésre. Emlékszem, hogy anyukáméké belseje telített volt, a mai gyűrűk pedig homorúak belülről, tényleg rettentően vékonyak, alig van bennük valamicske anyag. Ráadásul mintha valami minimális "vastagsága" is lett volna a gyűrűknek, ezek a maiak meg tényleg csak szinte "felület vastagságúak".
Arra a következtetésre jutottunk hogy csináltatjuk a jegygyűrűinket egy szakembernél, aki elvállalja, de nem tudom, hogy a régi gyűrűk hány grammosak voltak?
Ilyesmiben gondolkodunk:
Szerintetek ez hány grammos lehet?
A tietek hány grammos? Esetleg tudnátok róla képet mutatni, hogy az adott súlyú gyűrű milyen?
Nagyon köszönöm előre is! :)
Mi itt rendeltük meg a gyűrűinket a mai napon. [link]
12 grammosak, 5mm vastagságúak, sárga- és vörösarany.
Mindent te választasz ki: vastagság, polírozás, színek, kő, karát stb.
Nagyon kedvesek és segítőkészek az eladók, csak ajánlani tudom. A weblapon tájékozódhatsz az árlistáról.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!