Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg illik meghívni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg illik meghívni az esküvőre?

Figyelt kérdés
Párom testvérének a vőlegényének a szüleit. Nem vagyunk velük nagy barátságba, kb csak 2-3 alkalommal találkozunk évente, akkor is csak azért mert úgy jön ki a lépés.
2012. ápr. 11. 13:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a polgárira, vagy a templomba akarják, hívjátok meg. Anyukám is és anyósom is hívott a templomba egy csomó ismerőst, barátnőt, akiket én nem /alig ismertem. De érthető, hogy büszkék, elvégre egyszer házasodik a gyerek, (jó esetben).
2012. ápr. 11. 14:28
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
nekem most lesz a lagzim, de misem hívjuk a sógorok, sógornők párjainak a szüleit. Minek? 2szer találkoztam vele. Apu mondta, hogy hívjuk meg, de én mondtam, hogy nem. nem az én apám, anyám, bár apu mondta, hogy majd beszáll még a költségbe, de akkor sem.
2012. ápr. 11. 15:17
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
Pff, nálunk szinte ugyan ez van. Anyós meg akarja hívni a leendő sógorom anyó-apósát. Nem is értem. Talán ha eddig 5 x ha találkoztam velünk. A főnökéről szerencsére már sikerült lebeszélnünk, remélem erről is menni fog. És még akkor is ha beszállnak a szülők pénzzel, az nem azt kell hogy jelentse, hogy lefizet gyakorlatilag.
2012. ápr. 11. 15:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha a költségekbe beszállnak, miért ne? Neki ez fontos, neked meg gondolom az, hogy ne vessz össze az anyósoddal.... Legyen meghívva, ha olyan nagyon akarja, és fizeti a költségeit. Ha ő olyan jó viszonyban van velük, akkor valahol megértem, hogy a gyermeke esküvőjére is szeretné meghívni őket.
2012. ápr. 11. 17:56
 15/19 anonim ***** válasza:
hű, de le lettünk pontozva és gondolom azért, mert azt mondtuk, hiába szállnak be a költségbe, akkor sem hívjuk meg. Én és az utánam következő. Ez azért érdekes, mert más kérdéseknél mindig azt látom, hogy az legyen amit a pár akar... meg a ti esküvőtök, azt hívtok meg, akit akartok... bla-bla. nesze, én azt hívok, meg akit akarok, nem akit más, és most mégsem tetszik. érdekesek vagytok...
2012. ápr. 11. 20:39
 16/19 A kérdező kommentje:
nyugi én nem pontoztam senkit. mindenki válaszát egyformán hasznosnak tartottam mivel inkább csak véleményt kérdeztem, nem tanácsot kértem:)
2012. ápr. 11. 20:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem, minek? Beszállnak a költségekbe? Akkor annak a kifizetésében segítsenek, ami tényleg fontos, nem csak növelni a pereputty számát, úgyis adunk pénzt felkiáltással.
2012. ápr. 11. 22:06
 18/19 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, nem is rád gondoltam :) csak érdekelne :)
2012. ápr. 12. 11:40
 19/19 A kérdező kommentje:
képzeljétek, azóta megoldódott a probléma anyós is rájött, hogy ez a mi napunk lesz, nem az övé:)
2012. ápr. 14. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!