Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A köszönetajándékot hogyan illik adni? Minden vendégnek, vagy pároknak/családoknak egyetÜ
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 18:39
1/7 anonim válasza:
Általában személyenként adják. Pl 2-3 bonbon, esetleg marcipán ízléses csomagolásban, vagy a pár fényképével valami apróság. Ezeket a lagzin szokták a vendégek terítéke mellé rakni. Mivel általában apró dolgokról van szó, ez nem zavarja a dekorációt és a terítést.
2/7 anonim válasza:
Felénk ez nem szokás,mert értelmetlen és fölösleges kiadás. A vacsora elég köszönet a megjelenteknek.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is felesleges, nem ajándékért jöttek el. Én se feltétlen várnék nászajándékot, hiszen a nagy nap megünneplésére hívtam el. Nem ide-oda ajándékozgatásért. A szülőköszöntőt is baromságnak tartom...
4/7 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy ti mit gondoltok a köszönetajandekrol. A párom hazájában szoktak adni, ezért ő ragaszkodik hozza. Csak nem tudjuk, hogy hogyan adjuk, mert pl. sok gyerek lesz, nekik szerintem tok felesleges.
2012. ápr. 5. 22:09
5/7 anonim válasza:
Szerintem szép szokás, és ha valami édességféle lesz az, akkor szerintem adjatok a gyerekeknek is (különben azonnal el fogja kunyerálni a szülőtől, amint meglátja), ha meg más, akkor lehet külön a felnőtteknek és külön valami más a gyerekeknek. Egy gyerek se szereti kihagyva érezni magát, szóval valami apróságot szerintem nekik is kellene :)
6/7 anonim válasza:
Ahol legutóbb voltam lakodalomban, ott a teríték mellé volt helyezve, celofánba csomagolt ici-pici mézeskalács szivecske, a menyasszony és a vőlegény nevével és a dátummal díszítve. Ezt a felnőttek nyilván eltették, a gyerekek pedig már ott elmajszolták.
Így mégsem kellett külön felnőtt - gyerek ajándék.
Szerintem jó ötlet!
7/7 anonim válasza:
én mézes corn flakes szívecskéket fogok gyártani, mindenki tányérja mellé teszek 1-1 darabot tullbe csomagolva, szatén szalaggal átkotve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!