Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös ajándék az ifjú párnak, de nem futja rá, mit tehetnék?
Egyrészt: neked ne mondja meg senki hogy mennyit "KELL" beleadnod az ajándékba. Ne túrkáljon senki a te pénztárcádban!
Igenis fogadják el hogy ezt nem tudja mindenki bevállani.
Másrészt: osztom a többiek véleményét hogy ha már úgyis megy a fiatal pár nászútra, akkor ez teljesen felesleges pénzkidobás számotokra és számukra is...
Igen, azt írtam hogy számukra is, mert nem tudom azzal számoltak-e a barátnőid hogy oké, hogy ti 100-200x ezrekért lefoglaltok nekik egy szobát és a hozzá tartozó szolgáltatást, de nem hiszem hogy teljes panzióval úgy hogy abban az elfogyasztott ital is bent van, a masszázsok vagy bármi stb-stb. Ha csak félpanzióval számoltatok, akkor oké a reggelijük megvan, és a vacsorájuk amihez a fogyasztott italt külön kell majd kifizetniük ( ez nincs sehol az árban benn), az ebédjükről pedig szintén maguknak kell gondoskodni, ami megint csak plusz pénzbe fog kerülni.
Ráadásul hiába foglalnátok úgy szállást pl. masszázs szolgáltatással, lehet hogy nem lesz helyük, nem kapnak időpontot a masszázsra, mert pl. telítve van a szálloda stb. én már jártam így.
Nem tudom mennyire gondolták ezt át a barátnődék, de jobb ha számolnak ilyen dolgokkal is.
Ja és a kevesebb, néha több!
ha már ennyire ragaszkodnak,tökjó 4,5 csillagos wellness ajánlatokat lehet találni kuponos oldalakon max. 40-50ezerért,ha valóban csak egy hétvégéről van szó.Mert ha vagytok 3-4en már így is csak egy tizes lenne...
Amúgy nálunk is közös ajándékot szeretnének venni a barátok,de mi meg pénzt szeretnénk adni,mert a párnak arra lenne nagy szüksége,de mi mondjuk megmondtuk barátoknak,hogy ne haragudjanak,mi másra gondoltunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!