Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene mondanom a papnak, hogy terhes vagyok?
Szerintem illene elmondanod. Nem az számít, hogy ő mit szól hozzá, gyerekes dolog elmondani-ha jól fogadják, vagy elhallgatni-ha nem tetszene a hallgatónak. Szól amit szól, de Isten házába már úgy menj, hogy ne legyenek titkaid! Különben biztos gratulálni fog.
Nem kell helyeselnie, vagy ilyesmi, nem az számít. Hanem magad előtt, hogy nem hallgatsz el dolgokat egy ilyen alkalomnál pont.
A babona is azt mondja: nem szabad a babát titkolni, ha útban van már.
értelmesebb is lenne, ne arról világosítson már fel, hogy fogtk egymáshoz házasként közeledni, lehet a jegyesoktatáson a valós helyzethez tudna úgy hozzászólni, és ki tudja? Talán még jó tanácsot is hallanátok aszületendőhöz meg a házassághoz is.
Ez örömhír, a babavárás, nincs mit titkolóznod.
Mária is terhesen ment férjhez különben.
Nem tudom, mi a szokás, tedd, ahogy érzed.
Viszont a ruhaszalonban mondd el! ;)
Sajnos,... igen. :(
Ezért pap és vallás ide vagy oda, én azt gondolom, azt tegye, amitől nem fél, ami megnyugtatja és boldoggá teszi, és magasról tegyen az elvárásokra, mert most elsősorban anya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!