Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem lettetek rosszul a karikagyűrűk árán? Valami olcsóbb megoldás, kinek van ötlete?
Ha csak 14 karátos és nem is ultra vastag, akkoris majdnem kettőnk egy havi fizetésünkből jönne ki, ennyit nem tudunk szánni rá, már ígyis le vagyunk letjesen merülve anyagilag.
Ti hogy oldottátok meg olcsóbban?
(Tudom, meglévő aranyat el lehetne adni, de nekünk csak egy karkötő van, azzal nem vagyunk sokkal előrébb)
Csináltatni kell ötvössel!!!
Vigyél képet, esetleg ha van régebbi családi ékszer. Nekünk azt beszámították, így fizettünk két jegygyűrűért 26ezret, majd másnap elhagytam az enyémet, külön meg kellett újra csináltatni, és 50 volt. Ezt csak azért írom, mert 50ből egy bármilyen férfigyűrűt megcsinálnak, nem kell konfekciót venni, képet kell vinni.
Szerintem nyugodtan vehettek ezüstöt is, nem sokban különbözik a fehéraranytól, majd egyszer maximum vesztek aranyat ha lesz pénzetek rá!
A miénk is ezüst 7000 Ft volt a pár kb 8 vagy 9 gramm a kettő tehát nem is vékony azt hiszem hogy 6mm-es!
Sok boldogságot!
nekünk ezüst van, 30 ezerbe került a kettő. egyedi, a saját elképzelésünk alapján készült.
utálom az aranyat, a fehérarany meg olyan mintha ezüst lenne. egyébként sem szeretünk flancolni, a pénznek jobb helye is van.
nekem sokkal jobban számít az eszmei értéke mint az anyagi.
Az ezüsttel az a baj, hogy megfeketedik hamar a fiókban fél év (nekem fémallergiám van, igaz az ezüstre nem pattogok ki, mégis még az átlagnál is gyorsabban színeződik el az ujjamon (2-3hét)
Ráadásul nagyon gyorsan kopik, elvileg egy életen át hordod, úgy még az arany is jól megkopik, hát még az ezüst..
Az acél a megoldás, ha a költségkímélő ékszert kell választani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!