Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon korai 5 hónap után férjhez menni?
nincs recept, különben mindenki abban a bizonyos ideális időpontban menne férjhez és nem lenne válás :). elviekben 50-50% az esély. azok alapján viszont, amiket leírtál, sajnos tényleg kicsit elsietettnek tűnik. reméljük, h jó vége lesz.
és nem mindenkiből az irigység beszél, létezik véleménykülönbség is :)
Van akinek bejön a gyors házasság.
Az első férjemmel 5 évig jártam együtt,amikor összeházasodtunk(de már 2 éve együtt is éltünk az 5 évből).Mégis 7 év házasság után nagyon boldog voltam,hogy végre elváltunk.A második férjemet nem sokkal a válóperem után ismertem meg.1 hét után annyira szerelmes lettem,hogy összeköltöztünk.Összeköltözésünk napján ár időpontot is kértünk az esküvőre.32 nap után(ennyit kellett várni) már férj és feleség lettünk. Ennek 12 éve,és ma is megdobban a szívem ha látom a férjem.Még ma is nagy a szerelem.
Én úgy gondolom,hogyha két ember összeillik(mint a borsó meg a héja) akkor mindegy,hogy 2 nap vagy 4 év után esküdnek meg.Az működni fog.Ha valahol nincs rendben valami,csak hát nem akarjuk észrevenni,annak mindegy hogy vár X évig,a házassága úgyis romokban fog heverni.
Utólag már tudom,hogy nem árt azok hangját,mondandóját is figyelembe venni akik "más szemmel" látják a kapcsolatunkat.Sokszor a kívülállók észreveszik azt amit mi csak sok év házasság után..
Hihetetlen, hogy itt minden harmadik válaszoló 3 hónapon belül házasodott, mégis 8-10-12 éve boldog házasságban élnek. :)
OFF: Erről eszembe jut, hogy a múltkor feltettem egy kérdést, arról, hogy ki mennyit keres, csak hogy lássam a GYK olvasók átlagát, na mindenki 300 és egymillió forint között keresett nettóban....
Szóval szerintem sem megalapozott döntés a házasságuk, de sajnos úgy látom akkor sem lehet SOKKAL biztosabb az ember egy házasság sikerében, ha előtte évekig együtt él az illetővel.
De te ismered a barátnődet, ha úgy érzed, nincs erre a lépésre kész, nem gondolta ezt teljesen komolyan, valószínű igazad van. Mert sok barátnőmről el tudom ezt képzelni, de van olyan is, akire ránéztem, és tudtam, hogy ez a pasi az igazi neki, és igaz csak 6 éve, de együtt vannak, házasok, és egyelőre minden rendben. :) Szóval emberfüggő. És korfüggő is. Minél idősebb az ember, annál kevesebbet változik, annál gyorsabban kiismeri a másikat, annál jobban tudja mi kell neki.
Lehet, hogy terhes, azért a sietség.
De tényleg ne foglalkozz vele, jól is elsülhet, ha két toleráns emberről van szó. Pár hónap együttélés után már sok újdonsággal nem szolgálhat egyik ember a másiknak, ennyi épp elég. Ha meg nem sikerülne, legfeljebb elválnak - nagy ügy. Pár hónap alatt a válás is megvan. És legalább nem nyaggatja az anyja, hogy miért nem mentél még férjhez. Jól csinálja.
Úgy fél évvel ezelőtt még én is azt mondtam volna korai,de megtaláltam 5 hónapja azt az embert akivel szeretném leélni az életem. ha azt mondaná h holnap házasodjunk össze igent mondanék :) és nem bánnám meg.
tervbe van az esküvő amúgy csak jövőre :) anyagiak miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!