Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt elkerülni?
A barátnőim mesélték,hogy nagyobb esküvőknél betudnak az emberek,úgymond "lógni"a nőnek a rokonai azt hiszik,hogy a férfi rokonai,és ez így van fordítva is,így a belógok ingyen esznek-isznak mulatnak.
Hogyan lehet ezt elkerülni?
Bizony, bizony, ilyen előfordul nálunk is. Baráti körömből hallottam a sztoriról. Vacsora után, szokás ugye körbejárni a vendégek közt, megkérdezni milyen volt a kaja, hogy érzik Magukat stb... Így hát a menyasszony felkerekedett, hogy körbesétál, vált egy-két szót az új rokonokkal. Újdonsült férj is csatlakozott, amikor az "idegenekhez" értek. Menyasszony kérdőn nézett a férjére, hogy be sem mutatja a rokonokat??? Nem, mert nem voltak rokonok, csak belógtak. Barátaink mellé telepedtek, innen tudom a történetet.
Szerintem elkerülni úgy tudjátok, ha a rendezvényterem vagy kerthelyiség, vagy ahol tartjátok utcafrontra nyíló ajtaját bezárjátok. Vagy étteremvezetőt megkéritek, hogy valami módon "el legyetek kerítve-biztonságosan". Dohányosok részére, vagy a friss levegőre vágyóknak, nyilván lesz erre lehetőségük egy másik kijáraton...
Egyszerű a dolog: csak meghívóval lehet bejönni.
Nálunk ez úgy volt, hogy volt egy biztonsági őr a bejáratnál, illetve volt egy listája a meghívott személyekről. Aki esetleg otthon hagyta a meghívót, azt a szüleim illetve a párom szülei azonosították. Mondjuk szerencsére csak 2 család hagyta otthon a meghívót, így nyugodtan bulizhatott mindenki :)
Amúgy mi azért szántuk rá magunkat erre, mert 2 barátnőm esküvőjére kb 10 ember besunnyogott, és elették-elitták a vendégek elől a kikészített ételt, italt...
Ja és a dohányosok, levegőzni vágyók egy kertbe mehettek ki, egy másik ajtón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!