Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet ezt elkerülni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt elkerülni?

Figyelt kérdés

A barátnőim mesélték,hogy nagyobb esküvőknél betudnak az emberek,úgymond "lógni"a nőnek a rokonai azt hiszik,hogy a férfi rokonai,és ez így van fordítva is,így a belógok ingyen esznek-isznak mulatnak.

Hogyan lehet ezt elkerülni?

2012. márc. 28. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
? ezt nem nagyon értem.Kevesebb ételt,italt fizetnek,mint amennyi ember lesz vagy mi ?
2012. márc. 28. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondol hogy idegenek mennek be és ott esznek isznak mert azt hiszek hogy bíztos a másik vendége:)
2012. márc. 28. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ezt Ausztriában csináltam meg,nagyon kedvesek voltak egy darabig,bemutattak mindenkinek,nagyon örültek nekem a szülők.Csak aztán jött a menyasszony,úgyhogy illedelmesen távoznom kellett...:D Mondjuk csak beszélgetni mentem be,mert arra mentem épp,nem ittam,nem kajáltam.Hogy ezt hogy lehet kiküszöbölni sok embernél,azt nem tudom:)
2012. márc. 28. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja értem,bár egy kicsit rosszul volt megfogalmazva.Nálunk ki lehet küszöbölni,mert csak olyat hívtunk meg aki tényleg közeli ismerős,így feltünne ez a dolog.
2012. márc. 28. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Bizony, bizony, ilyen előfordul nálunk is. Baráti körömből hallottam a sztoriról. Vacsora után, szokás ugye körbejárni a vendégek közt, megkérdezni milyen volt a kaja, hogy érzik Magukat stb... Így hát a menyasszony felkerekedett, hogy körbesétál, vált egy-két szót az új rokonokkal. Újdonsült férj is csatlakozott, amikor az "idegenekhez" értek. Menyasszony kérdőn nézett a férjére, hogy be sem mutatja a rokonokat??? Nem, mert nem voltak rokonok, csak belógtak. Barátaink mellé telepedtek, innen tudom a történetet.

Szerintem elkerülni úgy tudjátok, ha a rendezvényterem vagy kerthelyiség, vagy ahol tartjátok utcafrontra nyíló ajtaját bezárjátok. Vagy étteremvezetőt megkéritek, hogy valami módon "el legyetek kerítve-biztonságosan". Dohányosok részére, vagy a friss levegőre vágyóknak, nyilván lesz erre lehetőségük egy másik kijáraton...

2012. márc. 29. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű a dolog: csak meghívóval lehet bejönni.

Nálunk ez úgy volt, hogy volt egy biztonsági őr a bejáratnál, illetve volt egy listája a meghívott személyekről. Aki esetleg otthon hagyta a meghívót, azt a szüleim illetve a párom szülei azonosították. Mondjuk szerencsére csak 2 család hagyta otthon a meghívót, így nyugodtan bulizhatott mindenki :)

Amúgy mi azért szántuk rá magunkat erre, mert 2 barátnőm esküvőjére kb 10 ember besunnyogott, és elették-elitták a vendégek elől a kikészített ételt, italt...

Ja és a dohányosok, levegőzni vágyók egy kertbe mehettek ki, egy másik ajtón.

2012. ápr. 6. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!