Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan illik ezt csinálni ebben az esetben? (bővebben lent)
Sziasztok! Az a helyzet, hogy nyáron lesz az esküvőnk. A páromnak évekkel ezelőtt meghalt az anyukája, az apukája 5 éve újra nősült. Párom 30-on felül van. Nem igazán puszipajtások az apja feleségével.
Az én szüleim élnek. Na most, a polgári esküvőn hogy oldjuk meg a köszönővirágokat? Az evidens, hogy az én szüleim kapnak, illetve a párom apukája, de mi legyen a "mostohával"? Neki is illik virágot adni, igaz?
Másik kérdésem, hogy a 2 apukának is virág legyen? Vagy nekik inkább 1-1 üveg bor?
Nem tudom, hogy szokták ezt csinálni. Előre is köszönöm a válaszokat!
Én meg sem hívtam a mostohámat. Ebből nagy konfliktus lett. Apukám válás után csak 7 éves koromig látogatott. A mostohával ovis koromban találkoztam utoljára egy temetést kivéve.
Az lett a vége, hogy édesapám sem jött el az esüvőmre, annyira megsértődött. (Lehet jobb is, mert nem tudom mit csináltunk volna vele :D )
Etztől függetlenül szerintem tapintatból adhattok a nőnek egy virágot.
Nálunk elvált szülők gyerekei esküvőjén, mind a két szülő jött az új párjával, de a szülők ültek ki előre, és csak őket köszöntötték a fiatalok.
Mivel ez a ti napotok, és a ti szüleitekről van szó, azt gondolom, hogy a mostohának semmi keresni valója a szülők közt ülve, és neki nem jár a csokor/virág sem. Az elhunyt édesanyáról való megemlékezés egy mondattal és egy virággal szerintem szép dolog.
A lakodalmon, az ültetésnél persze ülhet apuka mellé a mostani felesége.
Mivel a párod nem is szívleli a mostohát, kár lenne erőltetni. A szülőkről kell megemlékezni, nem a szüleink társairól.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!