Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül az étel és az ital egy kb.500fős esküvőre?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 10:48
21/22 anonim válasza:
Bár mindenkinek saját dolga eldönteni, hogy mennyi pénzt szán az esküvőjére, de szerintem, ha csak valaki nem milliomos, akkor ne kölcsön milliókat egy bár tudom, nagyon fontos napra, írtad, hogy van egy kislányotok, szerintem ésszerűbb lenne inkább neki félretenni ezt a pénzt, vagy akár egy közös utazásra, és hogy ne legyen harag ezért csak a tényleg nagyon közelieket hívnátok meg.
22/22 anonim válasza:
Egyébként nem tudom miért van az, hogy ismerek olyan párokat is akik inkább csináltak adósságot maguknak, amit majd egy évig fizettek visszafele csak hogy nagy lagzijuk legyen, míg olyanokat is, akik megengedhették volna maguknak az álomesküvőt, mégis az egyszerű kis családi vacsoránál maradtak, a lényeg hogy boldogok legyetek. elözö voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!