Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Aki saját maga csinálta az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki saját maga csinálta az esküvői dekorációt (család, barátok segítségével), hol vette meg a hozzávalókat? Elsősorban budapestiek, Pest megyeiek válasza jönne nagyon jól.

Figyelt kérdés
Gondolok itt főként az asztalok díszítésése virággal, üvegvázákkal, gyertyákkal, stb.

2012. márc. 24. 15:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor én hülye vagyok!!! Nálam a menyasszonyi csokor, diszek is annyiba kerülnek mintha hétköznap lenne. 30 szálas rózsacsokor volt tavaly 9 ezer ft. Pedig megyeszékhely Fő utcáján van virágboltom.
2012. márc. 25. 07:49
 12/20 anonim ***** válasza:

A lelógós cseppalakú csokor kálával, rózsával, kitűzővel, szülőköszöntővel volt kb. 15 ezer.

Ugyhogy nem viccelek!

2012. márc. 25. 07:51
 13/20 anonim ***** válasza:

Itt a művirágcsokrom:

[link]

2012. márc. 25. 11:14
 14/20 A kérdező kommentje:
Azért én nem hiszem, hogy a virágos ugyanannyiért adja el nekem a virágot, mint amennyiért ő megveszi, plusz esetleg ráteszi a járulékos költségeket, nem számolva a saját idejét. És nagyon egyszerű: nem szeretem annyira a vágott virágot, hogy sok száz szál legyen belőle. Lesz 10 körasztal, vázával, benne néhány szál virággal és gyertyákkal. Kis szépérzékkel ezt bárki meg tudja csinálni. Ha hatalmas virágkomozíciókat szeretnék, nyilván megkérném a virágost. És persze az én csokromat szakember kezére bízom, de a minimál dekorációra, amit szeretnék 150.000-200.000Ft-os ajánlatokat kapok. Persze ebben benne van más is, azaz nagyjából minden, de soknak találom. Mi ennek a feléből, vagy kevesebből ki fogunk tudni jönni még akkor is, ha vázákat, gyertyákat mi vesszük meg, és a virágos oda fogja hozni a kért virágokat.
2012. márc. 25. 12:37
 15/20 anonim ***** válasza:

A virágos megveszi pl. a rózsát 200ft-ért. Ezt 400ft-ért árulja. Ha csokorba köti akkor is 400ft, meg ha Te veszed meg akkor is 400ft-ért tudod megvenni.

Tehát a virágos a virág árán keres, s nem a munkájáért számol fel pénzt. A dekorációt is fele áron tudja beszerezni, mint Te, így megkétszerezi, s neki megvan a haszna. Akkor is kétszerezi, ha csinál belőle diszeket, s akkor is ha Te megveszed pl. a vázát, virágot, szalagot, stb. külön.

Tehát Neked akkor is annyiba kerül, ha egyenként vennéd meg!!!

Legalábbis mi így számoljuk az árakat.

Virágos

2012. márc. 25. 12:58
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor mégegyszer: nem a virágok lesz a hangsúly, úgyhogy nekem tok mindegy, hogyan számol a virágos. Nem ezen akarok spórolni, hanem a dekoracioson, akinek van pofája elkérni több százezer Ft-ot. A virágos meg fogja csinálni a csokrokat, és leszallitja a többi virágot, ami majd a dekorhoz kell. De azért azt szerintem mindannyian tudjuk, hogy a viragkoto és a dekoros 2 külön dolog, bár együtt dolgozhatnak. Én a dekoros munkáját akarom kiváltani, nem a viragoset !! Dekorációs cuccokhoz kertem segítséget, melynek kb. 20%-át fogja kitenni a virag. Úgyhogy nem a virag a központi kérdés. Aki ezt azonnal levette, annak köszönöm az építő tanácsot.
2012. márc. 25. 15:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Rendben kedves kérdező, le ne vedd a fejem!

Mi virágosként meg szoktuk csinálni az egész dekorációt, ami nem csak virágból áll!!!

De úgy csinálod, ahogy akarod!

2012. márc. 25. 17:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is most gyártom a dekor cuccokat. Én az IKEÁba, vaterán, és a dekorációsanyag.hu-n vettem a hozzávalókat.

A legolcsóbb ajánlat nekem is 100 körül volt (csak dekor, nem virág), én mindjárt megvagyok és 20nál járok.

Ha kell ötlet írj!

2012. márc. 25. 22:39
 19/20 A kérdező kommentje:

A 17. válaszolótól kérdezem: ti merre vagytok? Hátha meg tudunk egyezni. :o)

Budapesten jártam olyan virágboltban,ahol közölték, hogy bizony a virágon kívül mást nem vállalnak.

2012. márc. 26. 10:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát Pesttől sajna messze. Kaposvár Fő terén.

Szívesen megcsináltuk volna.

2012. márc. 26. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!