Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki saját maga csinálta az esküvői dekorációt (család, barátok segítségével), hol vette meg a hozzávalókat? Elsősorban budapestiek, Pest megyeiek válasza jönne nagyon jól.
A lelógós cseppalakú csokor kálával, rózsával, kitűzővel, szülőköszöntővel volt kb. 15 ezer.
Ugyhogy nem viccelek!
Itt a művirágcsokrom:
A virágos megveszi pl. a rózsát 200ft-ért. Ezt 400ft-ért árulja. Ha csokorba köti akkor is 400ft, meg ha Te veszed meg akkor is 400ft-ért tudod megvenni.
Tehát a virágos a virág árán keres, s nem a munkájáért számol fel pénzt. A dekorációt is fele áron tudja beszerezni, mint Te, így megkétszerezi, s neki megvan a haszna. Akkor is kétszerezi, ha csinál belőle diszeket, s akkor is ha Te megveszed pl. a vázát, virágot, szalagot, stb. külön.
Tehát Neked akkor is annyiba kerül, ha egyenként vennéd meg!!!
Legalábbis mi így számoljuk az árakat.
Virágos
Rendben kedves kérdező, le ne vedd a fejem!
Mi virágosként meg szoktuk csinálni az egész dekorációt, ami nem csak virágból áll!!!
De úgy csinálod, ahogy akarod!
Szia!
Én is most gyártom a dekor cuccokat. Én az IKEÁba, vaterán, és a dekorációsanyag.hu-n vettem a hozzávalókat.
A legolcsóbb ajánlat nekem is 100 körül volt (csak dekor, nem virág), én mindjárt megvagyok és 20nál járok.
Ha kell ötlet írj!
A 17. válaszolótól kérdezem: ti merre vagytok? Hátha meg tudunk egyezni. :o)
Budapesten jártam olyan virágboltban,ahol közölték, hogy bizony a virágon kívül mást nem vállalnak.
Hát Pesttől sajna messze. Kaposvár Fő terén.
Szívesen megcsináltuk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!