Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ennyire külföldre menni?
Életed legszebb pillanata lesz,mikor meglátod a tengerpartot(a leírásod alapján még nem voltál külföldön) és amikor belemész:) Mindenképp vigyetek békatalpat és úszószemüveget pipával,mert csodaszép élmény halakat nézni a vízben!
Én simán kibírtam a 20órás buszutat,nem volt vészes.Repülőn is ültem már,mikor Krétára mentünk.Bár a repüléstől én is féltem,mégis hihetetlen élmény volt,alig várom, hogy újra repülőre ülhessek.
Ha jól megszervezitek,akkor nem lesz átverés.Vigyázni kell az értékeitekre és akkor nem lesz gond.(itthon is vigyázni kell az embernek a zsebesekkel stb-ikkel).Vigyetek alapgyógyszereket,kenőcsöket,szemcseppet,orrcseppet meg kötszert aztán kész:)
Nem külföldön kezdesz új életet távol a családtól, csupán pár napra kimész a leendő férjeddel megismerni egy másik kultúrát. Ünnepeltek ott egy nagyot, biztosan jól fogod érezni magad! Aztán hazajöttök és te fogod sajnálni, hogy nem maradtatok még egy kicsit. :) Tudod hány ember kívánna külföldi nászutat? A repülőt meg túl lehet élni! :) igaz nem repültem, de most mekkora a valószínűsége, hogy katasztrófa történik? Lehet busszal/autóval előbb fog a 30 órás út alatt, mint fent magasan :)
Próbáld ki, megéri. Hidd el később bánni fogod, ha nem használtad ki az alkalmat! :)
aztán majd írd a kérdés alá utólag, hogyan döntöttél :)
Én fogtam magam a barátommal tavaly nyáron,és nekiindultunk a görög útnak.És nem a legközelebbi pontjához,nekem annál távolibb kellett:D Autóval:este 7-kor indultunk,másnap délután értünk oda.GPS volt,de odafele is,meg visszafele is egy kicsit eltévedtünk,de nem volt gáz,útbaigazítottak.Rögtön az első nap elhagytam az összes pénzem:)De egy magyar utazási irodán keresztül küldtek nekem itthonról,ez is megoldódott.
Nem árt valamennyi idegen nyelvet beszélni,nem történik semmi,induljatok útnak,ez jobb élmény mint itthon.Itt bármikor el tudsz menni valahova ha akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!