Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom lassan 4 hónapja megkérte a kezem, de még mindig nincs szó az esküvőről. Elvileg jövő májusban lenne, persze pénz kérdése. Normális, hogy ennyire nem beszél róla?
Figyu, jövő májusban lesz elvileg az esküvőtök, több, mint 1 év múlva, nem értem minek kellene erről beszélnie a párodnak? Főleg ha még nem is kezdtétek el szervezni, de amúgy is hülyeség lenne több, mint 1 évvel előtte elkezdeni. Bőven elég rá fél év, és elhiheted ha a szervezésre kerül a sor akkor beszélni fog róla, ha másról nem is, de a vendég listáról és a kajáról biztos.
Én is Nő vagyok és menyasszony, mégsem nyavalygok ez miatt, hogy a Vőlegényem nem beszél az esküvőről, főleg, hogy nekünk is jövő májusban lesz. Majd ráérünk erről beszélgetni pár hónap múlva.
Persze attól függetlenül hamarabb utána lehet nézni dolgoknak, hogy kb. tisztában legyél vele, hogy mi mennyibe fog kerülni, esetleg melyik üzletből akarod rendelni a meghívókat, székszoknyát stb...
Igazából mióta "jártok" simán??
1 év alatt egyébként még sok víz lefolyik a Dunán....Nem kell ezt az egészet túl spilázni,hiszen még ugye az sem biztos hogy hogy jövő májusban lesz!?!hiszen írod,hogy pénz kérdés akkor meg mi a francért is beszélne róla...ha te gondolod,nézz körül az árak meg hasonlók után,bár azok is jövő májusig még párszor emelkedni fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!