Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy polgári esküvő mennyibe kerül nagyjából?
Mi most jelentkeztünk be Vp.-ben.
Pénteki nap ingyenes! Nekünk szombaton lesz,virág a szülőknek, halk zene, pezsgő koccintáshoz 31000 ft.
A miénk decemberi ár(júniusban lesz az esküvő),de ez csak az áfa változások miatt változott mostanra.Bp.XIII.ker.
Szóval nekünk ezek voltak az árak:
-terembérlet 16200 Ft,ebben nincs benne semmi,csak az,hogy összead az anyakönyvvezető,viszont tök mindegy,hogy 15 ember v.50.
-zene kérhető,bármilyen szám,van aki segít 6900 Ft
-gyertya gyújtás,ha viszel gyertyát ,akkor ingyenes,amúgy nem tudom mennyi(mi viszünk)
-Pezsgőzés(alk.mentesük is van)tanukkal 2400 Ft,ha szülőkkel is akkor még poharanként 480 Ft
Ezeken kívül lehet kérni,verses műsort,szülőköszöntőt virágokkal,de ezeket nem tudom mennyi,mert mi nem kértünk.
Lehet még kérni a ceremóniáról általuk készített és összevágott dvd-t.ami 9500.
Szerintem ez a korrekt,hogy választhatsz,hogy mit szeretnél,akár anyagi,akár lelki szempontok szerint.Én voltam olyan kerületben,ahol "hozzámvágtak" egy csomagot 37eFt-ért és olyan is volt benne,amit mi nem szerettünk volna,de nem volt választási lehetőség.(XI.ker)
Amúgy ,ha a III.ker.-ben nem rugalmasak számotokra eléggé,akor bármelyik házasságkötő teremben összeadnak,csak születési anyakönyvi kiv. kell hozzá.
zene kérhető - 6900 Ft
???!!!???!!!???!!!
há' nooormálisss?
mi a jó b... ..... kerül 6900 Ftba azon, hogy benyomják a play gombot?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
hogy esne ki a szeme a sok ... ..., aki ebből nyerészkedik!! hiszen nyilván mindenki szépet akar, jó legyen minden, és képes kiadni 6900 Ft-ot!!! ezért. a nagy semmiért. 6900 Ft!!!!! 6900 Ft!!!! az eszem megáll. komolyan mindjárt agyvérzést kapok
hááát, én kiakadtam pedig :D
és még mindig így érzek. van, aki ezért a pénzért 2X 8 órát dolgozik a szalag mellett. ezek meg lejátszanak pár számot. óbocsánat, ki is választják, juj.
de mivel ez már általános, és mindenhol így van, ezért már senkinek nem szúrja a szemét, sőt, van, aki erre úgy tekint, mint "korrekt" ár!!! én valami egészen mást értek korrekt alatt.
az én szememben ez a zenedíj pontosan annyira abszurd, mintha lélegzési kvótát vezetnének be. egy belélegzés 2 Ft, szorozva a belélegzések számával, szorozva a résztvevők számával. máris még vagy 20 E Ft üti a markukat. korrekt, nemde? elvégre mindenki szeretne lélegezni a szertartás alatt, de ha nem, hát nem muszáj kifizetni a díjat, ez csak egy opció, egy plusz szolgáltatás azoknak, akik közben lélegezni szeretnének.....
a mi esküvőnk szombaton lesz és 25 ezer volt
szegeden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!