Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ugyanaz az öltöny a 2. házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugyanaz az öltöny a 2. házasság megkötésekor. Ugye nem gond, hogy az 1. -t is abban kötötte a vőlegény?

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 21:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem esne jól, másrészt már csak babonából sem venném fel, hátha megint annyi szerencsét hoz. :D
2012. márc. 11. 22:46
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
Ááá, dehogy gond! Elég a menyasszonyt lecserélni, nehogy még új öltöny után is szaladgálj!
2012. márc. 11. 23:25
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
A barátom 4x nősült. Épp ma mutatta, hogy még mindig csak 1 öltönye van. Lehet, hogy éppen ezért.
2012. márc. 11. 23:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem, mint menyasszonynak rosszul esne. Mi sem állunk jól anyagilag, de nehogy már ugyanaz legyen rajta, mint az előző esküvőjén. Olyan mintha megragadt volna a régi életénél. Én azt mondom tiszteld meg azzal a menyasszonyod, hogy veszel egy új öltönyt. Lehet, hogy azt mondja, hogy nem zavarja, de azért mélyen legbelül biztos tüske lenne neki sokáig. Nem jó így kezdeni egy házasságot. Meg aztán egy vita hevében könnyen megkapod, hogy még új ruhát sem voltál képes venni.
2012. márc. 12. 07:46
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
én is menyasszony vagyok, pont lesz@rnám a kérdést. az én párom is volt már nôs, csak azért nem az az ôltôny lesz rajta, mert orosznyakú, engem meg attol a hideg kiráz. azon kívul nem tépném az ereimet miatta. ha nektek tetszik az a ruha, a nektek alatt a menyasszonyt és a vôlegényt értem, akkor mi a gond? simán. ja, és hogy az ôltôny is használt, a vôlegény is, pont ugyanez elmondhato a menyasszonyokrol is. papírral, v anélkul, tôkmindegy.
2012. márc. 12. 08:56
 16/21 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem maxi gááááázzzzzzzz
2012. márc. 12. 09:18
 17/21 anonim ***** válasza:
28%

engem kifejezettem zavarna

én akkor is rosszul érzem magam amikor valamit pakolok be a szekrénybe és látom, hogy ott van az öltöny, nem azt mondom hogy dobj ki de vigye át a szüleihez és őrizgessék azok amúgy se menne már rá, az esküvőről készített képek is a szüleinél vannak, mert nem akarja hogy azokat nézegessem, egyetlen egyszer engedte, hogy megnézzem

2012. márc. 12. 09:41
 18/21 anonim ***** válasza:
68%
Remélem a gyűrűk legalább újak, vagy az is vissza lett kérve, sőt, hogy kevesebb legyen a kiadás, esetleg az extől is el lehetne kérni a ruhát.
2012. márc. 12. 11:24
 19/21 A kérdező kommentje:
Tényleg, milyen jó ötlet! :D
2012. márc. 12. 12:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én páromnál nem vált be. A második házasságát is ugyanabban kötötte de annak is válás lett a vége. Nyilván nem a zakó miatt:-) Nem akarunk házasodni elég volt abból kettő, pedig már 6 éve együtt vagyunk, jó ez így. Viszont a poén, hogy az első feleség gyűrűje be lett olvasztva a másodikéba, a másodikéból meg én kértem egy szép gyűrűt. Nem volt eljegyzés, csak annyi hogy ne hogy már ott figyeljen a szekrényben ha engem szépíthet, nekem szerezhet örömet. Ez a gyűrűsztori számomra mulatságos. Ha tönkre megy a kapcsolatunk abban sem az "használt" arany, sem a zakó nem fog szerepet játszani. Úgyhogy hajrá!
2012. márc. 12. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!