Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jól állna nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól állna nekem ez a ruha? [Bőv. Lent! ]

Figyelt kérdés

Szülés után vagyok 8 hónappal, még + 10-12 kiló van rajtam, de szerencsére elég gyorsan dobtam le eddig a feleslegeket. Jelenleg is azon vagyok, hogy min. a felesleg vagy még több lemenjen.

Karom se vékony, bár dolgozom rajta, de biztos vagyok benne, hogy esküvő alatt végig vékony boleró lesz rajtam.

Egyébként az esküvőig 48 nap van hátra, tehát nem 40°C-os melegben lesz!

Mellben is elég erős vagyok, 105 A mérettel rendelkezem.

Emiatt biztos, hogy nyakpátos ruha kellene, vagy legalábbis olyat varratnék rá.

Egyébként 160 centi vagyok.

Link: [link]

Legelső kép rögtön a szöveg felett.

Nem spagetti pántos lenne, ahogy eredetileg a képen, hanem nyakba akasztós.

Köszönöm a válaszokat, segítséget.

Ha esetleg valakinek van ötlete menyasszonyi ruhában, akkor linkeljen képet.

Egyébként saját esküvői fotót is szívesen megnézek! Az lenne a legjobb.. amolyan "élő példa" :]]]]

KÖSZÖNÖM!!!

2012. márc. 11. 12:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

Ki az a hülye, aki lepontozza azokat a válaszokat, ahol azt írják, hogy a 160 alacsony? Basszus, hogy lehet valaki ennyire retardált?

Kérdező: Ehhez a ruhához alacsony a termeted. Nem lenne gond, ha vékony lennél. De úgy veszem ki a szavaidból, hogy formásan husis vagy. Szerintem nem jó döntés.

2012. márc. 11. 14:03
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Hehe, tényleg :) Aki leírja, hogy a kérdező alacsony, az le van pontozva. Jaj de nagy az Isten állatkertje...te jó ég..
2012. márc. 11. 14:06
 13/19 anonim ***** válasza:

szerintem egy ilyen fazon jól állna:

[link]

2012. márc. 11. 14:07
 14/19 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, a ruha gyönyörű, a magasságod (szerintem) nőben egy meglehetősen átlag magasság. Felhívnám a figyelmet arra, hogy (pusztán statisztikai adatok alapján) sokkal több 160 centi körüli nő van, mint 170. Viszont nem ez a lényeg. A nyakba akasztható pánt mindenképpen ideális, legyen szó akár kicsi, akár nagy mellekről, mivel az mindenképpen szép dekoltázst "csinál". Ami a szoknya részt illeti, egyetértek azokkal, akik azt javasolták, hogy kicsit "kevésbé királylányost" kellene választanod. Ez a képen lévő fazon valószínűleg tényleg összenyomna kicsit, úgy gondolom, előnyösebb lenne, egy kicsit egyszerűbb, letisztultabb vonalú szoknyarész. Nyújtani tud még az alakon kissé a két részes ruha is. Viszont, ha neked annyira tetszik ez a konkrét fazon, és netán még jól is érzed magad benne, akkor nyugodtan válaszd ezt. Esetleg segíthet a választásban ez a link is [link] de mindenképpen sok boldogságot kívánok!
2012. márc. 11. 14:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg A kosaras melltartót hordassz, akkor ahhoz nem kell pánt. Én C kosarat hordok és simán pánt nélKüli ruhám lesz. Alatta meg fűző. Szóval szerintem mehet a pánt nélküli változat.

A magassághoz meg annyit, hogy 165cm vagyok és szerintem ez is alacsonynak számít.

2012. márc. 11. 14:38
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Aki lepontozza a 160cm alacsonyosokat,az tuti valami alacsonyabb nő,akit bánt a válaszunk :)
2012. márc. 11. 15:15
 17/19 A kérdező kommentje:

Jó hát pontozás .. vicces tényleg. Ha azt mondja valaki, ha nem hogy alacsony .. VÉLEMÉNY! Ennyi.

A ruha első látásra tetszett meg. Nem azt mondtam, hogy mindenképp ŐT akarom az esküvőmön ... !

Az a vicces, hogy 1 hete az egyik ruhaszalonba, ahol próbáltam (felsőrészben) megegyező ruhát, ott azt mondták (és látszatra is így volt), hogy az áll jól, mert vékonyít és hosszít.

Én magamon nem látom menyasszonyi ruhákat, mert nekem az összes gyönyörű! Nehéz is választanom ..

2012. márc. 11. 15:45
 18/19 anonim ***** válasza:

ha láthatnánk képeket amin menasszonyi ruhába vagy könnyebb lenne elmondani.

Amúgy én a 155 cmeremmel,milyen kategóriába tartozom, a törpékhez?vagy a kis emberekhez?

2012. márc. 11. 16:53
 19/19 anonim ***** válasza:

Sztem ez a fazon nem álna jól,de ne haragudj meg érte.

Kérjél meg valakit,hogy fényképezzen le,és akkor otthon ki tudod elemezni.Én erre a feladatra anyumat kértem meg.Mindegyik ruhát leféyképezte,és kiderült,hogy ami a tükörben szetem jó,az a fényképeken nem annyira volt előnyös.

2012. márc. 11. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!