Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is van ilyen tapasztalata az étteremmel, ahol az esküvőt tartotta?
Nekünk májusban lesz a lagzink és igazából nem is étterem,ahol tartani fogjuk,hanem egy terem,amit különböző rendezvényekre szoktak kiadni.Ennek ellenére van saját konyhájuk,ahol elkészítik az ételt,azzal,hogy nekünk kell vinni a hozzávalókat.Mi megmondjuk,hogy hány személy lesz,ők meg megadják,hogy miből mennyot kell vinni.Holnap megyek elintézni ezt,de kicsit aggódom,mert egy ismerősömtől hallottam,akinek ugyanitt volt a lagzija,hogy mindenből sokkal többet kellett vinniük,mint,ami valójában elfogyott.Gondolom a konyhán a szakácsok,pincérek mindenből vittek haza+ az ismerősöm mesélte,hogy a lagzi után annyi kaja megmaradt,hogy mégegy lagzit tudtak volna csapni.A rengeteg sülthúst,levest stb mind hazavitték és szétosztották a rokonságban,meg ők is kb egy hétig azon éltek.Szerintem ez hatalmas pénzkidobás!Persze inkább legyen több,mint,hogy ne jusson mindenkinek,de azért ez már durva,hogy ennyi kaja megmaradt.
Holnap kapom meg a listát,hogy miből mennyit kell vinnem,de attól félek,hogy én is úgy fogok járni,mint az ismerősöm!Hogy tudom megállapítani,hogy mennyire reális a lista,amit adnak majd?Ha esetleg úgy gondolom,hogy valamiből túl sokat kérnek,akkor mit mondjak nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!