Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Lehetek esküvői tanu útlevéllel?
Jogsid nincs meg?
Kérj az okmányirodában egy igazolást,ohgy készülnek az irataid. aztán menj be az anyakönyvi hivatalba és kérdezd meg az anyakönyvvezetőt ,ohgy elfogadja-e vagy mit kéne felmutatnod ebben az esetben. Szóval ...
El kellene fogadniuk.
Az én tanúm nem magyar állampolgár volt, neki bőven elég volt az útlevelét bemutatni. Nem tudom, hogy ilyen szempontból megkülönböztetik-e a magyar és nem magyar állampolgárokat.
De mivel mindenféle hivatalos helyen el kell fogadniuk BÁRMELYIK fényképes igazolványt, szerintem az útlevelet is kellene. Lakcímet ilyenkor tudtommal nem kell igazolni a tanúknak, csak a párnak.
LEHET útlevél is.
A jegyzőkönyvben az okmány típusa = útlevél, kiállító hatóság,száma és érvényességi ideje kell, hogy szerepeljen.
Nem tudom, hogy sikerült-e azért írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!