Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel/kikkel mentél menyasszonyi ruha próbákra?
Esküvőszervezőként mentem az egyik kedves menyasszony ügyfelemmel és a koszorúslánnyal.
1 napunk volt, hogy megtaláljuk a ruháját, mert külföldön él a jegyespár és csak 3 napra jöttek haza, ami így elég szoros volt, mert ez idő alatt kellett a helyszínt, gyűrűt, ffi és női ruhákat, autót, tortát stb. kiválasztaniuk, mivel legközelebb már csak az esküvő előtt 2 héttel lesznek újból Budapesten.
Délelőtt 10-től este 1/2 7-ig előre egyeztetett helyekre mentünk, de még így sem jutottunk el az összes kiszemelt helyre. Kb. 1-1 órát töltöttünk minden szalonban, minden felpróbált ruhát szavazásra bocsátottunk :-), míg végül az utolsó előtti helyen találtuk meg az igazit, pont olyat, amiről a menyasszony már majd 5 hónapja mesélt nekem folyamatosan a skype-on :-)
Elvileg nem engedtek mindenhol fotózni, de suttyomban, mikor kiment az eladó, gyorsan lefotóztam :-)
Este a fotók alapján még egyszer végig gondolta, hogy melyik ruhát válassza, majd másnap visszamentünk lefoglalózni.
Íme a fotók :-)
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!