Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elkepzelni hogy a nagy hatalmas habos babos menyasszonyi ruhakban - ami meg neha egy normal ajton sem fer be - hogyan lehet elmenni benne wc-re es hogyan lehet pisilni?
Azt a habos-babos menyasszonyi ruhát egy nő csak egyszer veheti fel az életben. Jó esetben.
Szerintem meg fogod bánni, ha életed egyik legszebb napján nem a legszebb ruhát veszed fel csak azért, hogy pisilni tudjál.
"Szerintem meg fogod bánni, ha életed egyik legszebb napján nem a legszebb ruhát veszed fel csak azért, hogy pisilni tudjál."
Én meg onnan közelítem a dolgot, hogy nem szeretném, ha az esküvőmet ilyen (röhejesnek hangzó, de adott esetben elég zavaró) kényelmetlenség elrontaná, hogy nem tudok pisilni. Szeretném komfortosan érezni magam a saját esküvőmön, pont azért, mert kivételes nap.
Szerencse, hogy szépség és kényelem nem zárják ki egymást, lásd levehető szoknyarész. Nem mindegy, hogy a segítőnek odakint kell tartania, vagy még a pisiléshez is asszisztálnia kell valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!