Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt kaptál nászajándékba, hány vendég volt
és mire költötted?
100fő 2,4millió jött be, kb nullásan szálltunk ki. Forgatás csak sorsjegyért, vagy lottóért volt, egyel nyertünk 500ft-ot.
2012. márc. 5. 14:47
50 fő volt, majdnem 500.000 Ft kaptunk.
Ebből kifizettük a fennmaradt hitel (házra vettük fel), ami pedig megmaradt abból megvettük előre a babának szükséges dolgokat.
2012. márc. 5. 15:47
45 fő
Majdnem fél millió jött össze + kaptunk mosógépet meg 1-2 egyéb ajándékot.
A pénzt nem költöttük semmire,mert már mindenünk megvolt, félretettük a bankba.
2012. márc. 5. 18:17
A mienkből anyósomék gazdagodtak meg. Szégyen, de lányukat pénzért adták férjhez. Hát örülök, hogy mások másképp gondolkodnak.
2012. márc. 5. 18:23
olyan 900.000,50ember.Semmire ,betettük a bankba a többi megtakarításunkhoz.
2012. márc. 5. 21:13
160 főtől 2 millió forint + a szüleinktől a nászút. Mindenünk megvolt a házasság előtt, együtt éltünk az én lakásomban amit akkor kaptam meg mikor főiskolára mentem. Kicsi korom óta a családom tulajdonában volt, de én nem tudtam róla egészen addig, amíg meg nem kaptam a kulcsait. Kompletten be volt rendezve. A pénzt bankba tettük. Meg akkor az esküvő után vettünk egy új TV-t és a konyhát átalakítottuk annyiban, hogy 2 sütő lett beépítve az addigi egy helyett. De ezek az esküvő előtt is tervben voltak, és volt rá félretett pénz, de mondhatjuk akár, hogy az esküvői pénzből vettük. 25/N
2012. márc. 5. 23:06
Basszus, ég a po..ról a bőr. Olvasom itt, hogy kinek hogyan alakult. Hát szégyellem magam, hogy olyanban volt részem akaratom ellenére is, ráadásul azért is szégyellem , mert egy olyan családot ismertem meg ahol a kicsi lányukat pénzért adták férjhez.
Nem is folytatnám tovább, hisz mindenki tudja, hogy mit is jelent számára élete egyik nagy eseménye. Sajnálom, hogy olyan emberek( ? ) vannak akik hasznukra fordírják, csupán kapzsiságból a lányuk esküvőjét. Az is biztos, hogy onnatól kezdve ha házasságnak lehet nevezni azt ami lessz utánna. hm
2012. márc. 6. 01:38
2012. márc. 6. 09:33
A mi rokonságunk nem dúskál a pénzben,130 főtől 1.300.000 kaptunk+mosógépet,étkészleteket!A pénzből elmentünk nászútra,dvd-t,fényképeket fizettük,meg lakodalom után fizettünk egy csomó dolgot pl virág,sütik,pincérek,hűtőkocsi...és fateromnak visszaadtunk 500 ezret!
2012. márc. 7. 01:34
Kapcsolódó kérdések: