Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom anyukájának nászajándékba mit adjak?
Valamit a pároddal közösen válasszatok neki, úgy biztosan egyszerűbb lesz! Én nem adnék senkinek olyan ajándékot, ami a lakásba való, mert ha nem tetszik neki, vagy nem tudja hová tenni, akkor az patthelyzet: ki nem dobhatja, mert bunkóság, de használni nem tudja...
Esetleg valami személyes "élmény" ajándékot választhatnátok: utalványt egy masszázsra, színház- vagy koncertbelépőt, ahová a férjével el tudnak együtt menni, vagy valami hasonlót. De mindenképp vond be a párodat is, ő mégiscsak jobban ismeri őket, mint Te! :)
Lehet kapni (azt sajnos nem tudom hol) gyönyörűszép díszdobozban 2 dl-es pezsgőt, hozzá 2 db gravírozott pezsgőspohárral (karikagyűrűk vannak belegravírozva).
Engem ez fogott meg a legjobban az ajándékok közül, amit kaptunk a férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!