Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki otthon saját kezűleg készítette az esküvői meghívókat, az milyen programot használt a szerkesztéséhez?
Aki azt a dobozkás meghívót csinálta és képet töltött fel róla..Megkérhetem hogy az e-mail címemre írja meg , hogy miként késztették a dobozkát :) Köszönöm
ery@freemail.hu
Grafikus vagyok, Photoshoppal és Adobe Illustratorral készítettem el a húgomék meghívóját.
A húgom rajzolt kézzel egy vázlatot, hogy nagyjából mit szeretne, én pedig elkészítettem.
A nyomtatást és kivágást nem otthon csináltam, hanem elvittem a CopyCat nevű üzletbe a Nyugatinál. (Persze attól még felügyelni kellett rá, hogy hogyan csinálják, mert a "szakember" nyomtatás előtt okosan leméretezte a 300+ dpi-s anyagot kb. 72 dpi-re, és a próbanyomaton úgy nézett ki, mint Ödönke első kalandja a tintasugarassal.)
Nem javaslom, hogy otthon Painttal gyártsatok grafikát, a Paint túl egyszerű eszköz ehhez, sajnos nem valószínű, hogy az eredmény megfelelő lesz.
Csatlakozom a kollégához, aki az imént a letölthető sablonokat javasolta - ez a legjobb tanács, ha otthon akartok nekiállni.
Boldog házasulást mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!