Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen szint valasztanatok?
Figyelt kérdés
Fel ev mulva lesz az eskuvonk es bar Budapesten elunk es dolgozunk,de a szulofalumban akarjuk tartani.Ott van egy direkt eskuvokre keszult etteremszeruseg.Nagyon szepen meg van csinalva,csak az a baj,hogy a falak bordo-narancs szinben pompaznak.Felfogadtunk dizajnereket,akik szekszoknyakat raknak fel,viragokkal es minden massal feldiszitik a termet.Ezzel az a baj,hogy szint kell valasztani.En elsore azt mondtam,hogy legyen bordo-feherrel,hogy passzoljon a falak szinevel,de utalom a bordo szint,nagyon nem illik hozzam.Mas helyszint semmikepp sem akarunk,meg mar az eloleget is odaadtuk,csak szeretnem megkerdezni,hogy nagyon ciki lenne a bordon es narancson kivul mas?
Igen,en is attol felek,hogy a vegen nehogy izlestelen legyen az egesz,remelem jo lesz a vegeredmeny majd.
2012. márc. 4. 21:50
12/26 anonim válasza:
Arany vagy bronz szín!!!
2012. márc. 4. 21:50
13/26 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerosomnek arany volt ebben a teremben,ezekkel a dizajnerekkel.Mindenkepp mast szeretnek,de amugy is nagyon valogatos vagyok a szinekben.Csak a feheret,feketet,lilat es legfokepp a zoldet szeretem.De azert koszi mindenkinek a valaszokat.
2012. márc. 4. 21:54
14/26 anonim válasza:
Nagyon finoman kellbánni a kiegészítőkkel. Ha az útvesztőt választjátok, néhány, apró élő sövénynek használt növény (pl, formára nyírt cserepes tuja buxus) lehet az ültetésrend alapja, amibe nagyon pöttynyi narancs és /vagy bordó gyöngyöket tűztök. Ez mindenre igaz. Egy két leszórt üvegkavics az asztalon a sok zöld között, szintén csodákra képes. Az a lényeg, hogy a fő szín a zöld (sötétzöld) legyen, és csak néhol jelenjen meg a másik két harsányabb szín. Garantáltan nem lesz vásári, sőt olyannyira egyedi, hogy magyarországon eddig csak 2 helyen csinátak hasonlót.:)
2012. márc. 4. 21:56
15/26 A kérdező kommentje:
Szalakota.Te melyik ket szint valasztanad a szekszoknyahoz?
16/26 anonim válasza:
Ja hogy székszoknya :D
Basszus eszembe nem jutott volna, és fel sem tűnt hogy ékezet nélkül ír a kérdező, vagy csak szimplán szőkenő vagyok (amúgy nem). Így már képben vagyok.
17/26 anonim válasza:
Az attól függ, hogy milyen a dizájn. Ha sok a zöld az asztalon, amivel a labirintust ábrázoljátok, én simán bevállalnám a barna egy meleg verzióját, attól, olyan természetes lesz, de el tudom képzelni még sötétebb zölddel is, sőt a csokroddal megegyező árnyalatban is. Mást viszont nem bír el.
2012. márc. 4. 21:59
18/26 A kérdező kommentje:
16/16
Mi a problemad?Ha nem tetszik valami,akkor ne olvasd el,amit irok es ne is valaszolj.Igen,a kerdezo ekezet nelkul ir.A magyarazat(bar nincs hozza kozod):babysitter vagyok,kulfoldieknel.A gyerekek mar alszanak es pedig az itteni laptoprol netezek,ami ugye nem ekezetes,mert nincs ra szukseguk,nem MAGYAROK!!!De hogy miert kell meg ebbe is belekotni?Gondolom van sok problemad es utalod a vilagot,de arrol en nem tehetek.
2012. márc. 4. 22:03
19/26 A kérdező kommentje:
Szalakota.
Akkor zold feherrel lehetetlen?
2012. márc. 4. 22:04
20/26 anonim válasza:
Nem, sőt, szépen mutat, de figyelembe kell venni a 2 falat. Tegyél ide-oda abból a két fura színből csak egy egy pici vackot. Szinte észrevétlenül. Meghálálja.
Ráadásul a zöld-fehéret egy szín tudja még szebbé tenni (a bordó-piros), egyszerűen azért, mert természetes trikolor (túl minden magyar zászlón) . Fehér-égi, zöld-földi, pirosas- emberi. Régi toposz...szereti a szemünk. A bordót pl. ehhez találták ki.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!