Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Már nem akarja az esküvőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem akarja az esküvőt?

Figyelt kérdés

A barátom,megkérte a kezem, megvolt 2 hónapja az eljegyzés!

A vőlegényem tűzte ki 210 márciusára az időpontot.és ha el kéne valamit intézni,vagy csak megbeszélni,rám sem figyel és nem érdekli,de ez életünk legszebb napjának kéne hogy legyen,így mit tegyek!!!!

Segítsetek léci,azóta nem is viselkedik velem ugy mint eddig,de lehet hogy bemesélem magamnak:-(

2009. jún. 8. 19:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bocsi 2010 márciusára:-)
2009. jún. 8. 19:48
 2/12 anonim ***** válasza:
hát le kéne ülni, és megkérdezni tőle, h valóban akarja-e. amúgy meg lehetséges, h azt hiszi, majd Te mindent elintézel. tesóméknál pl. mindent a húgom intéz, a pasijának beszámol ugyan mindenről, de a fiú szinte semmibe sem szól bele. őt ez annyira nem érdekli, a nő dolga a szervezés (megjegyzem, ez nálunk nem így volt, mi együtt csináltuk a dolgokat, de a fizetnivalókat pl. mindent a párom intézett).
2009. jún. 8. 19:52
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy úgy gondolja, mit kell ezen ilyen hamar intézni. Meg kellene kérdezni, mi a baja.
2009. jún. 8. 19:58
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

2010 március még messze tünik neki.

Szerintem kérdezd meg töle normál hangon, hogy lehetne-e egy kisebb beszélgetés az esküvötökröl. Ahol elmondod hogy mi az amit mikor mit kell elintézni lefoglalni, megvenni.

Öt ez egy kicsit untatja, azt hallja, hogy nézd szivem, meg ezt is nézd édesem, és ez mennyibe kerül... elötte most csak a pénzügyi része pörög. lehet nem az esküvöt nem akarja, csak éppen a sok habos uha és torta mögött csak ezreseket lát amibe ez kerülni fog.

2009. jún. 8. 19:59
 5/12 A kérdező kommentje:

köszönöm, tudom hogy azt kéne,de akárhányszor elkezdem ,ö folyamatosan másról beszél,ha nem szolok ö sem szol:-)

nem tudom,de én ténleg vele képzelem el az életem,senkivel nem volt ilyen jo mint vele,egészen edig,vagy jegelni kéne az esküvő témát,és élvezni a jegyesség minden pillanatát?

2009. jún. 8. 20:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Hagyj neki időt. még korai bármit is tervezni. 2010 március még odébb van. amit te magadnak szeretnél nézegesd, de nem kell már most szervezni. hagyj meg a nyarat a nyaralásnak. Ráértek még. S akkor sincs semmi ha nem 2010 márciusa lesz hanem mondjuk 2011.

Nyugi.

2009. jún. 8. 20:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja. Én túl vagyok egy esküvőn, és tudom, hogy nagyon, de nagyon idegesítő az, amikor már több hónappal a nagy nap előtt az asztal széli csipkekendő hajtását akarod megvitatni vele, lehetőleg 5 különböző katalógus alapján. Szerintem komolyan gondolja hogy szeret, de ne készítsd ki. Jó lesz neki csipkekendő nélkül is, hidd el. Én is mindig azt mondtam a feleségemnek, pl ruhaválasztásnál, hogy válasszon szépet, rábízom, nem érdekel a "selejtező" 1000 féle ruha, de a döntőben szívesen zsűrizek, ha már leszűkítette 3 lehetőségre.

A tervezgetés nem nekünk, pasiknak való, hidd el. Attól még szép nap lesz, és készül rá ő is.

2009. jún. 8. 21:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Tudod a ffiak mashogy vannak am bekotve mint a nok!

Szerintem orulj annak hogy eljegyzett, es egyaltalan ne eroltesd az eskuvot! Mar lehet hogy a baratod meg is ijedt, kicsit elkezdett gondolkodni az eljegyzes ota.

En a helyedben szeretne ot tovabbra is, es majd minden alakul. Ne surgesd, hidd el nem lesz akkor jo vege, hiszen elriasztod. O nem no, o ffi. Olvass inkabb roluk, ok hogyan gondolkodnak.

2009. jún. 8. 23:19
 9/12 anonim ***** válasza:
2010. márciusa azért még elég messze van, szóval valószínű, hogy úgy van vele, hogy még bőven ráértek. Egyetértek vele, én 6 hét alatt meg tudtam szervezni az esküvőm, nem hiszem, hogy ehhez egy egész év kellene. Ha viszont kételkedsz abban, hogy szeret és el akar venni, akkor beszélned kellene vele erről.
2009. jún. 8. 23:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólóknak. Még túl korai a szervezkedés, és ez teljesen kikészíti a pasikat. Mi márciusban találtuk ki a 80 fős lakodalmat, ami július 4-én lesz, és még csak ma foglaltam le a videóst. Én már hetek óta tűkön ültem, hogy senki nem fog már rá érni, a párom meg állandóan csak "majdolt". Fogtam magam és egyedül elintéztem.

Ez pasi szokás. Ha megkérte a kezed, csak veled képzeli az életét, az pedig, hogy így áll a dolgokhoz, azt jelenti, hogy majdnem egyedül kell megszervezned a lagzitokat, mert a szervezésből szeretnek a pasik kimaradni, és mindent a másikra hagyni, legalábbis ezek a fajták:(

2009. jún. 9. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!