Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idővel előbb kell időpontot kérni, mit kell vinni magunkkal és mennyibe kerül az önkormányzatnál, ha életem párjával szeretnénk összeházasodni?
A terv december 20.-a de. De az idén vasárnapra esik van esélyünk,hogy összeadjanak akkor minket?
(kisfiúnk akkor lesz 1 éves)
Úristen!!!Akkor van választék!!
És van valami változás az életetekben amióta van papírotok?(mármint,hogy házasok vagytok) akár jó,akár rossz?
Bocsi ha indiszkrét vagyok.
Nem is tudom. Én büszke vagyok, hogy a felesége lehetek... :) Azt mondta az uram, neki biztonságot ad, és volt egy jó bulink! :)
Nekem valahogy így teljes a dolog. Egy darabig annyira fel sem fogtuk, hogy a lánykori nevem írta a csekkre. Meg furcsa volt először mondani, hogy férjem, meg feleségem.
Viszont a világ szemében mintha egy hangyányival több tiszteletet látnék. Tudod, egy szerelőre is másképp hat, ha azt mondom, hogy megbeszélem a férjemmel...
Családban meg persze van, aki így sem tekint felnőttnek. :)
Akkor csak jó oldala van a házasságnak? Ennek örülök!!
Belevágok!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!