Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen lesz a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lesz a menyasszonyi ruhám. (Népviselet) A vőlegény miben legyen? Nem akar népviseletet. Legalábbis nem a szó szoros értelmében.

Figyelt kérdés

[link]

Sima fekete öltöny? Csizma vagy cipő? Nyakkendő vagy kihajtott gallér?

2009. jún. 8. 18:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt vele kellene megbeszélned. Abban legyen, ami neki is tetszik és jól érzi benne magát.
2009. jún. 8. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Ezt bevállatad szépen:DMinden elismerésem a szó lepozitívabb értelmében:)

Hát am nemtom de érdekesen néznétek ki ha te ebben ő meg öltönyben:S

Vagy népviselet,vagy nemtudom,de beszéljte meg am,így nem tudjuk sajna:S

2009. jún. 8. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez a ruhához a vőlegénynek is népviselet illene.Ha nem akar,akkor egy síma fekete öltöny ( nem szmoking )fehér ing kihajtott nyakkal,nyakkendő nélkül.Esetleg olyan nadrág,amihez passzol a csizma.

De ez nem szakszerű válasz.Menj el a múzeumba és ott kérj tanácsot,ők otthon vannak a népviseletek témájában.

2009. jún. 8. 19:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért nem így működik. Ezt nektek meg kellett volna beszélni, és nem belekényszeríteni egy ilyen helyzetbe. Ha nem vállal be semmilyen népviseleti darabot a párod, akkor a lehető leggyorsabban jelentkezz be egy kölcsönzőbe.
2009. jún. 8. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Pár hete láttam egy esküvőt, fotózkodott az ifjú pár és összeillő népviseletes ruhában voltak, a vőlegény is. Szép a ruha, de szerintem nem illene mellé egy snassz fekete öltöny. Ha nem tetszik neki, akkor lehet egyszerűen megcsinálni úgy is, h fekete öltönyön a gomboknál van fehérrel egy kis hímzés.
2009. jún. 8. 19:28
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Esetleg bocskai öltöny? Nem tudom mennyire illene össze.
2009. jún. 8. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A bocskai öltöny gyönyörű egy a baj vele,hogy nem illik a népvis rucihoz:Sehhez tényleg csak a népviselet megy
2009. jún. 8. 19:47
 8/10 anonim ***** válasza:
70%

Húúú ez csuda klassz!

Küldd hozzám a párod rábeszélem a népviseletre, mert ezzel a ruhával más nem passzol. Olyan szépek lennétek!!!!

Nem mindennapi. Különleges. Mondhatnánk manapság exkluzív. Ne add fel beszéld rá!

2009. jún. 8. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Lehet, hogy nem így van, de úgy tűnik nem vagytok egészen otthon a népviseletek terén. Az ország nagy részén a férfi viselet hamar polgárosult. Általánosan elterjedt ünnepi viselet a fehér ing, mellény, zakó csimanadrág cizmával. Tehát nem bőgatya meg ilyenek. [link]

ezen a linken meg tudsz nézni három századeleji esküvői fotót. Egyiken sem "klasszikus" népviseletben van a férfi, mégis "megy" a menyasszonyi ruhához. Remélem sikerül a ruhádhoz illőt találnotok, mert kár lenne elrontani az összképet.

2009. jún. 9. 16:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon szép népviselet, bár gondolom egy kicsit elkéstem a válasszal. :) Igaza volt az előttem szólónak, a férfi viselet nagyon hamar polgáriasodott fekete feszülős nadrág, csizmával, fehér betűrős ing, egy öltönykabát, bár én még mellényt is láttam régi képeken, láncos órával, és kalap, emellett a menyasszony népviseletben.

Azt a bizonyos bő gatyát stb. a mezőre hordták hétköznap, táncos alkalmakra a fiatalabb férfiak hordak díszített mellényt.

Töltök is fel róla képeket:

[link] a középső a vőlegény mellette a menyasszony jobbról és az új menyecske

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Minden elismerésem a tiétek, hogy ilyen szép régi ruhában mondjátok ki az igent és ezek szerint számítanak még valamit nektek a hagyományok, nekem csak a menyecskeruhám lesz igazi népviselet (az első képen látható jobb szélső ruha).

2010. júl. 15. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!