Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tetszik nektek ez a karikagyűrű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nektek ez a karikagyűrű?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 1. 10:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Nekem tetszik. De ízlések és pofonok.

Az enyémben is van kő.

2012. márc. 1. 12:04
 12/21 anonim ***** válasza:
76%
Kevés olyan karikagyűrűt láttam eddig, ami igazán tetszett volna, de ez nagyon szép!
2012. márc. 1. 12:11
 13/21 anonim ***** válasza:
60%
én utálom a karikagyűrűket vastagok és sárgák brrrr. de ez tetszik el is mentettem magamnak XD
2012. márc. 1. 12:25
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

nekem tetszik, egy dolog nem:

hogy megszakad a folytonossága és nem a kő miatt, hanem egyébként is. Egyébként nem baj, ha ezüstnek hat. Kit érdekel? az sem számít, ha ezüst. A lényeg, hogy nektek tetszen :D

Sok boldogságot!

2012. márc. 1. 12:33
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

valóban így van, ahogy egy előző válaszoló írja. azért nincs hagyományosan kő a karikagyűrűben, mert megtöri a folyamatát.

Karikagyűrű jelentése

A kör több ősi kultúrához hasonlóan Egyiptomban is az örökkévalóság, valamint a Nap és a Hold jelképe volt. A körkörös forma kifejezi a soha el nem múlást, jelképezi, ahogy a szerelem és az egymás iránti érzések az egyik féltől a másikig körben-körben, örökkön-örökké megmarad.

ugyanakkor ma már elterjedtek a köves gyűrűk, nekem is nagyon tetszenek, de az eljegyzési kövesem elég, a karikagyűrűnk teljes karika, sehol sem törik meg.

De a képen lévő pár nagyon tetszik nekem is, attól függetlenül, hogy előbbiek miatt én nem viselném

2012. márc. 1. 12:56
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Nekem annyira nem tetszik, de nem is rossz :D Az pedig aki a fehéraranyat ezüstnek nézi az vak. Fehérarany szinte szikrázik, míg az ezüstnek jóval tompább a fénye. Ez a megjegyzés kb olyan volt mintha valaki a cirkóniát és a gyémántot egy lapon említené.
2012. márc. 1. 14:56
 17/21 anonim ***** válasza:
65%
aki itt írja hogy jaj de hát megtörik és a hagyomány stb. az nem olvasta el a régi esküvői hagyományokat: van olyan is ahol a menyasszony fején eltörtek egy tortát akkor ezt is kövessük? vagy a középső ujjon viselték a gyűrűt mégsem követi senki:P olyan mindegy megtörik e vagy sem a lényeg hogy a pár szeresse egymást:D
2012. márc. 1. 15:14
 18/21 anonim ***** válasza:
41%
2012. márc. 1. 15:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik, túl sok a fehér arany számomra. A szív alakú kő miatt főleg nem.

De nem is az én véleményem a mérvadó, a lényeg, hogy barátnődnek tetszedjen!

Nekünk fehér-sárga arany van. Az enyémben 5 pici kő.

Sok boldogságot!

21/N

2012. márc. 1. 16:09
 20/21 anonim ***** válasza:
12:33-as vagyok. nekem nem a hagyomány miatt nem tetszik, hogy megtörik, hanem szimplán nem tetszik a nem folytonos gyűrű.
2012. márc. 1. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!