Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem tetszik. De ízlések és pofonok.
Az enyémben is van kő.
nekem tetszik, egy dolog nem:
hogy megszakad a folytonossága és nem a kő miatt, hanem egyébként is. Egyébként nem baj, ha ezüstnek hat. Kit érdekel? az sem számít, ha ezüst. A lényeg, hogy nektek tetszen :D
Sok boldogságot!
valóban így van, ahogy egy előző válaszoló írja. azért nincs hagyományosan kő a karikagyűrűben, mert megtöri a folyamatát.
Karikagyűrű jelentése
A kör több ősi kultúrához hasonlóan Egyiptomban is az örökkévalóság, valamint a Nap és a Hold jelképe volt. A körkörös forma kifejezi a soha el nem múlást, jelképezi, ahogy a szerelem és az egymás iránti érzések az egyik féltől a másikig körben-körben, örökkön-örökké megmarad.
ugyanakkor ma már elterjedtek a köves gyűrűk, nekem is nagyon tetszenek, de az eljegyzési kövesem elég, a karikagyűrűnk teljes karika, sehol sem törik meg.
De a képen lévő pár nagyon tetszik nekem is, attól függetlenül, hogy előbbiek miatt én nem viselném
Nekem nem tetszik, túl sok a fehér arany számomra. A szív alakú kő miatt főleg nem.
De nem is az én véleményem a mérvadó, a lényeg, hogy barátnődnek tetszedjen!
Nekünk fehér-sárga arany van. Az enyémben 5 pici kő.
Sok boldogságot!
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!