Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő lagzi nélkül? Így lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő lagzi nélkül? Így lehet?

Figyelt kérdés

Nekünk nincs pénzünk étteremre. Gondoltam rá, hogy kibérelem a helyi kastélyt (nem is lenne drága, konyhával együtt), de nincs aki főzzön. Nekem kellene mindent csinálni, főzni, felszolgálni, sürögni-forogni. Édesanyám még gyerekkoromban halt meg, nincsen mostohám, húgom nem tud és nem is akar főzni (kényszeríteni nem lehet egy 18 évest). Páromnak a szülei nem élnek. Egy nagymamám van, de ő beteg és már nagyon öreg. Senkit sem tudok megkérni, hogy segítsen.

Így marad az esküvő lagzi nélkül. Nagyon illetlen?

2012. febr. 29. 11:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol laksz és mikor lesz a lagzi.Ha esetleg Szombathelyen élsz,szívesen segítek szendvicseket készíteni meg egyszerűbb dolgokat összeütni.A lagzit meg meg lehet tartani úgy is,hogy a zene számítógépről szól,csak az ember összeállítja a tracklistet(ha lakodalmas zenét akarsz,abból is több tonna van a neten),elindítod a Winampot,belemásolod előtte az összes zenét(kilehet jelölni több százat,vagy akár ezret is) ,és akkor az szól reggelig...
2012. febr. 29. 13:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítségeteket, így ismeretlenül is.:)

Borsod megyében élek egy kis faluban.

A zenén még nem is gondolkodtam, azt biztos megoldanánk. A szendvicseket én nem szeretem, így nem is szívesen kínálnék vele mást. Elhiszem, hogy vannak finomak, de mivel édesanyám meghalt, így édesapám készítette ált.suliba a tízórait és minden nap szikkadt kenyeret, vajjal és sonkával kaptam, így nekem elment egy életre a kedvem a szendvicsektől. Fasírt olaj sütőben pillanatok alatt meg van, a rántott hús ugyanígy, kínálok hozzá salátát, szerintem így jó lesz. Sütiket tudok sütni, tortát, pogácsát tudok venni.

Szerény, de ez van. Erre futja. Csak nem szégyen a mai világban.

De még nem tudom mikor lesz az esküvő, mert már 3 éve minden éven nyárra tervezzük, de ez még nem jött el.

A grillezést is jó ötlet, de nincs grillezőnk.

2012. márc. 1. 10:07
 13/14 anonim ***** válasza:
én főzök neked :) Miskolci vagyok :P
2012. márc. 4. 11:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog, hogy hagynának felszolgálni!!! El se tudom képzelni.
2012. márc. 5. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!