Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő lagzi nélkül? Így lehet?
Nekünk nincs pénzünk étteremre. Gondoltam rá, hogy kibérelem a helyi kastélyt (nem is lenne drága, konyhával együtt), de nincs aki főzzön. Nekem kellene mindent csinálni, főzni, felszolgálni, sürögni-forogni. Édesanyám még gyerekkoromban halt meg, nincsen mostohám, húgom nem tud és nem is akar főzni (kényszeríteni nem lehet egy 18 évest). Páromnak a szülei nem élnek. Egy nagymamám van, de ő beteg és már nagyon öreg. Senkit sem tudok megkérni, hogy segítsen.
Így marad az esküvő lagzi nélkül. Nagyon illetlen?
Köszönöm szépen a segítségeteket, így ismeretlenül is.:)
Borsod megyében élek egy kis faluban.
A zenén még nem is gondolkodtam, azt biztos megoldanánk. A szendvicseket én nem szeretem, így nem is szívesen kínálnék vele mást. Elhiszem, hogy vannak finomak, de mivel édesanyám meghalt, így édesapám készítette ált.suliba a tízórait és minden nap szikkadt kenyeret, vajjal és sonkával kaptam, így nekem elment egy életre a kedvem a szendvicsektől. Fasírt olaj sütőben pillanatok alatt meg van, a rántott hús ugyanígy, kínálok hozzá salátát, szerintem így jó lesz. Sütiket tudok sütni, tortát, pogácsát tudok venni.
Szerény, de ez van. Erre futja. Csak nem szégyen a mai világban.
De még nem tudom mikor lesz az esküvő, mert már 3 éve minden éven nyárra tervezzük, de ez még nem jött el.
A grillezést is jó ötlet, de nincs grillezőnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!