Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyiért szokás jegygyűrűt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiért szokás jegygyűrűt venni?

Figyelt kérdés
maxium 50 ezret tudok rákölteni.

2012. febr. 25. 20:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Annyit költetek rá, amennyit tudtok és amennyit szeretnétek. 50 ezer ft-ért egy két és egy három grammos gyűrűt fogtok kb. kapni, ha olcsó helyen veszitek. Szépek lesznek, de sajnos nem túl tartósak. De ha nem végeztek fizikai munkát, vagy leveszitek, ha olyasmit csináltok, akkor azok is ki fognak sokáig tartani. Nem a gyűrűk ára dönti el, hogy mennyire lesztek boldogok. És már tényleg gyönyörű ezüst gyűrűk is vannak, illetve nemesacél karikagyűrűk is vannak már.

Sok boldogságot!

2012. febr. 26. 19:35
 12/16 anonim ***** válasza:

30 ezer az ezüst karikagyűrű?

Nekünk is ezüst van 10 ezernél nem volt több...

2012. febr. 26. 19:49
 13/16 anonim ***** válasza:
nahát, lepontoztak, pedig halál komolyan írtam a választ. Az enyém akciósan volt 27ezer, a férjemé 30valamennyi, több, mint 5 éve, és nem is vastag, kb. fél centis és vékony ujjam van. Igaz, fele fehér arany. A kis nyamvadt vékony kísérő is akciósan volt 8ezer. Évekkel később találtam meg az árcédulát (meglepi volt a lánykérés), jól ledöbbentem, azóta pénzkidobásnak tartom az aranyat, karácsonyra is ezüstékszert kértem.
2012. febr. 27. 07:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi együtt néztük ki az arany karikagyűrűket, mondtuk, hogy 40nél több ne legyen. Ékszerésznél csináltattuk és gyönyörű lett, nekem még egy kis kő is van benne, nagyon szép és elegáns és egyáltalán nem vékony. A jeggyűrű azt hiszem 10 ezer volt, az is nagyon különleges formájú. Megjegyzem vidéken vagyunk, tehát lehet, hogy Pesten másak az árak.
2012. febr. 27. 07:44
 15/16 anonim ***** válasza:
12-es! ennél érthetôbben nem tudom leírni. a 3 gyuru volt 30.000. tehát darabja 10.000. 2 karika és a kísérôgyurum, ami kôves és meseszép:)
2012. febr. 27. 09:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy szokás!

Annyiért vesztek gyűrűt amennyi keretetek van rá. De 50 ezerét vékony gyűrűk vannak, nagyon rákel akadni, hogy ennyiért vegyél egy közepes vastagságút.

Mi gyűrűnk közepes és ez volt 90 ezer. Szóval....

De a Ti ízléseteknek kell, hogy megfeleljen.

2012. febr. 27. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!