Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok erről a ruháról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a ruháról?

Figyelt kérdés

[link]

annyi különbséggel, h a teteje rózsákkal van kirakva, nem hímzett és az aljában is több a rózsa a hímzés helyén.

köszönöm!

2012. febr. 23. 16:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nagyon szép! :)
2012. febr. 23. 22:00
 12/20 A kérdező kommentje:
:) remélem jol meglepôdik majd a párom, ha meglátja :))
2012. febr. 24. 08:19
 13/20 anonim ***** válasza:

Gyönyörű ruha!Olyan magas nőn, mint Te nagyon jól fog állni.Nekem nyáron lesz az esküvőm, már tavaly kiválasztottam a ruhámat, nem tetszik azóta egyik sem annyira, hogy magamon el tudnám képzelni.

Nekem ez lesz:

[link]

2012. febr. 24. 09:32
 14/20 A kérdező kommentje:
kedves utolso, megendelted már? csak azért kérdezem, mert az eskuvofutarnal ez a ruha rádvarrva 50.000 ft, ha teszveszest be mersz vállalni, ott 40.000 alatt megkapod, hha jol emlékszem, elméletileg azt is rádvarrják méretre.
2012. febr. 24. 10:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia, Vateráról rendeltem , nem szalonból.Elvileg szerdán jön meg, és már nagyon várom!!!!!!!!Remélem olyan lesz, mint a képen!
2012. febr. 24. 13:53
 16/20 A kérdező kommentje:
ha megkapod megirnád, hogy milyen? annyit gondolkodtam a vaterás ruhákon én is, csak aztán gyáva voltam :)
2012. febr. 24. 14:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Persze, remélem tényleg ideér szerdán, mindenképp írni fogok!
2012. febr. 24. 16:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Ma megjött a ruhám!!!!!!!!IMÁDOM:)

Élőben még csodásabb, mint a képen, főleg, hogy az enyém:)

Igaz, hogy kínai, de nem szar az anyaga!!!

Jobban ki van dolgozva, mint némelyik, amelyik szalonos.

Csomagolása tökéletes volt, és én úgy kértem, hogy érték bíztosítva legyen.

Nem tudom a többi eladó milyen a vaterán, mit árul, de akitől én vettem nagyon megbízható.Priviben írom a nevét, ha érdekel.NEM BÁNTAM MEG:)

2012. márc. 2. 14:25
 19/20 A kérdező kommentje:
hú de ôrulôk! és most borzasztoan irigyellek, mert minden vágyam volt egy saját ruha emberi áron. ooo de sajnálom, hogy besz@ri voltam... nagyon ôrulôk, hogy neked bejôtt! :)
2012. márc. 3. 12:18
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem 1 éve volt az esküvőm és ma is ugyanazt a ruhát választanám, vagy az uszály nélküli változatát... ha elbizonytalanodsz, akkor nem az a ruha az "igazi"...

Ha mindenképp "Ő kell" érezni fogod :)

Egyébként a ruha nagyon szép!!!!

K.

2012. jún. 5. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!