Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászút Magyarországon, de melyik hotelben? Ami csöndes helyen van: hegy/völgy/erdő közepén?
Hú, NAGYON KÖSZÖNÖM !!! :)
Ha tudnátok hogy ez mekkora segítség volt, és hogy ezelőtt már hány napon át keresgéltem... :))
Mindegyiket megnéztem :)
Sikerült választani, és már le is van foglalva:
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET, MINDENKINEK !!!!!! :)
Én a www.szepalma.hu-t meg tudom erősíteni, egy nyeremény hétvégét töltöttünk ott, nagyon korrekt, de oda valóban az megy aki a természetbe készül.
Azt tudod ugye, hogy Lillafüreden lőttek a csendes természetnek? ..buszforduló, autósforgalom, hétvégi kirándulósszotyilufirágógumi van. ...ha szerencséd van, rosz lesz az idő. Persze, a tündöklésre jó a Palota (elvégre nászút), csak azt gondoltuk/tam, tényleg a természetbe vágytok.
Én úgy tudom, hogy 3 hegy által körülvett völgyben van, és egy hatalmas park veszi körül.
Nekem nem tűnik zajosnak és a képek alapján is tiszta a környék, a természetben van. Gondolkoztam is rajta, hogy autóval hogy lehetne megközelíteni.
Igen, én is sokat vaciláltam, hogy a Szent Orbán Hotel, vagy a Lillafüredi Hunguest Hotel Palota legyen a választás :)
Ella Angel: Aranyos vagy, köszönjük a javaslatokat, tényleg szép helyeket küldtél és biztos vagyok benne, hogy még jól fog jönni :)
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!