Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nászút Magyarországon, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nászút Magyarországon, de melyik hotelben? Ami csöndes helyen van: hegy/völgy/erdő közepén?

Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 08:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hú, NAGYON KÖSZÖNÖM !!! :)

Ha tudnátok hogy ez mekkora segítség volt, és hogy ezelőtt már hány napon át keresgéltem... :))

Mindegyiket megnéztem :)

Sikerült választani, és már le is van foglalva:

[link]

KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET, MINDENKINEK !!!!!! :)

2012. febr. 22. 16:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Én a www.szepalma.hu-t meg tudom erősíteni, egy nyeremény hétvégét töltöttünk ott, nagyon korrekt, de oda valóban az megy aki a természetbe készül.

Azt tudod ugye, hogy Lillafüreden lőttek a csendes természetnek? ..buszforduló, autósforgalom, hétvégi kirándulósszotyilufirágógumi van. ...ha szerencséd van, rosz lesz az idő. Persze, a tündöklésre jó a Palota (elvégre nászút), csak azt gondoltuk/tam, tényleg a természetbe vágytok.

2012. febr. 23. 05:19
 13/19 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom, hogy 3 hegy által körülvett völgyben van, és egy hatalmas park veszi körül.

Nekem nem tűnik zajosnak és a képek alapján is tiszta a környék, a természetben van. Gondolkoztam is rajta, hogy autóval hogy lehetne megközelíteni.

2012. febr. 23. 08:24
 14/19 anonim ***** válasza:
A Szent Orbán hotel gyönyörű. Én biztos azt választanám, már csak azért is mert rönkfa épület, aminek már önmagában van egy nagyon meghitt, természetes, meleg hangulata.
2012. febr. 23. 12:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Tudom hogy már lefoglaltátok, de ha majd később mentek nyaralni, vagy egy kis kiruccanásra, ajánlom ezt a két hotelt:

1. [link]

2. nem találtam oldalt de itt van két link:

- [link]

- [link]

Sok boldogságot!:)

2012. febr. 23. 19:12
 16/19 A kérdező kommentje:

Igen, én is sokat vaciláltam, hogy a Szent Orbán Hotel, vagy a Lillafüredi Hunguest Hotel Palota legyen a választás :)

Ella Angel: Aranyos vagy, köszönjük a javaslatokat, tényleg szép helyeket küldtél és biztos vagyok benne, hogy még jól fog jönni :)

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

2012. febr. 24. 09:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi nyáron Bélapátfalván voltunk a Bélkő panzióban nászúton!A lehető legjobb választás volt, a Bélkő hegység lábánál fekszik,csendes kis hely,gyönyörű,pár lépésre van egy tó,jutányos volt az ár,kettőnkenk került a 6 nap 35 ezer ft-ba,bőséges reggeli volt,2 egymásba nyíló szobánk volt tv-vel,hűtővel...
2012. febr. 25. 09:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Budapesttől 80 km-re van Szirák. Nagyon szép a Teleki - Degenfeld kastély. Ha arra jártok, nézzétek meg, a környéke is szép.
2012. febr. 25. 13:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Bikal kastélyszállot ajánlom.
2012. márc. 5. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!