Erdőben szabad motorozni?
Legálisan motorozhatok közúton is, nem erre irányul a kérdésem.
Egyrészt rövidítene az utamon, másrészt pedig olyan izgalmas lenne egyszer-egyszer keresztülhajtani az erdőn. Egy gyári állapotú Simsonom van, szóval nem zavarnék szerintem senkit, nem krosszozni mennék. A helyi vadász is gyakran kijár autóval. Neki szabad?
Magánerdő és közerdő(?) közt van efelől különbség?
Köszönöm a gyors választ!
Azt honnan tudhatom, hogy az a hely épp védett-e? Csak a "Természetvédelmi terület" táblától a tábla párjáig számít annak?
Az utolsó válasz poénját(?) nem értem..
De köszönöm az eddigi válaszokat!
Köszönöm a precíz választ!
Honnan tudhatom meg, hogy ki a kezelője? A terepjáróval közlekedhető utakat a vadász tisztítja ki néha; a kisebb utakat pedig én magam, kutyasétáltatás céljából..
A vadásszal amúgy nem vagyunk jóban, több vitánk volt más okból..Ő lehet vajon a "kezelő"?
"A vadásszal amúgy nem vagyunk jóban, több vitánk volt más okból..Ő lehet vajon a "kezelő"?"
Nem. Az erdész. Ugyanakkor, hogy valaki vadász még nem zárja ki, hogy mellette fagylaltos is legyen, vagy épp erdész. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!