Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fehér ruha színes kiegészítőkkel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fehér ruha színes kiegészítőkkel?

Figyelt kérdés
arra gondoltam, hogy feldobnám kicsit az ékszer szettet. fehér ruhám lesz, ehhez almazöld és fehér ékszerre gondoltam, almazöld fejdísszel. (almazöld és fehér lesz a dekor). a párom sötét öltönyben, fehér ingben, zöld nyakkendőben, zöld kitűzővel lenne. én elég extrém dolgokat tudok magamévá tenni öltözködés terén is, szóval ezért kérném a véleményeteket! köszi!
2012. febr. 21. 08:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
ha vki azt írja, h figyi, szerintem jobb lenne a megszokott, azzal semmi bajom. vagy, h nekem nem tetszene, stb... nem azzal van bajom, h vkinek van véleménye, azért tettem fel a kérdést. csak az itt senkit nem érdekel, hogy fogsz kinézni és hasonlók kicsit kiakaszottak. másrészt pedig azt hiszem normálisan tettem fel a kérdésemet, le is írtam, h miért kérdeztem meg, nem adtam senkinek okot arra, h így válaszoljon.
2012. febr. 21. 11:47
 12/21 anonim ***** válasza:
39%
Szerinted itt érdekel valakit, hogy te miben mész férjhez?
2012. febr. 21. 11:51
 13/21 A kérdező kommentje:
mennyire érdekes.. a szerintetek jól állna ez a ruha nekem és hasonló 1000 kérdésre mindenki tudott normálisan válaszolni... 1 percig sem kértem, h bármelyikőtöket is érdekelje, h miben megyek férjhez. ne legyünk már elrugaszkodottak... csak véleményeket kértem volna, normálisan. nem megyek bele ebbe a primitív és parttalan vitába, csak sajnálom, h ez lett ebből a kérdésből...
2012. febr. 21. 12:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha visszaolvasod, amit írtak akkor rájössz te is, hogy nem bunkó stílusban illetve hangnemben írták, hogy vegyél fel amit akarsz, hanem mert ez az igazság. A te nagy napod lesz és a párodé. Ha te a dekoráció színeit akarod magadra ölteni, a párodnak nincs ez ellen kifogása és belefér a te stílusodba, akkor nyugodtan öltözz úgy.

Bár egyéni véleményem szerint, inkább szerezz egy be almazöld köves fülbevalót illetve láncot, a fejdíszed maradjon a megszokott fehér. Ha csináltatsz körmöt akkor még azt is megteheted, hogy a két gyűrűsujjadon lévő körömbe stílusosan visztek egy kis színt (zöldet).

Így stílusos maradsz, egy egyben szokatlan is, mivel nem csak fehérben esküszöl.

2012. febr. 21. 12:54
 15/21 anonim ***** válasza:
37%

Igen, nagyon gyönyörűségesen csodaszép lennél, akár egy hercegnő! Ráadásul nem lennél unalmas, mint a többi buta nő, akik a sima fehéret választják!!

Végre valaki aki több, szebb, jobb, extravagánsabb...!

Na, így már jó? Ezt akartad hallani! (-_-')

2012. febr. 21. 12:57
 16/21 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteidet!
2012. febr. 21. 12:57
 17/21 A kérdező kommentje:
az emberi butaság sajnos határtalan. ezt leszámítva mostanra már jót szórakozom :))) feldobtátok a szülinapomat a keserű és otromba megjegyzésekkel :)))
2012. febr. 21. 13:04
 18/21 anonim ***** válasza:
82%

mennyire érdekes.. a szerintetek jól állna ez a ruha nekem és hasonló 1000 kérdésre mindenki tudott normálisan válaszolni.

Erre azért válaszolnak normálisan, mert itt van kép és meglehet állapítani, hogy jól áll-e neki vagy sem.

2012. febr. 21. 13:11
 19/21 A kérdező kommentje:

10 esetből 8 esetben nincs kép. ahhoz pedig tényleg hatalmas kreativitás igényeltetik, h vki elképzeljen egy fehér ruhához zöld és fehér kiegészítőket. hagyjuk inkább :))

[link] anett és az almazöld szett, ott van róla kép is, de megoldom egyedül, sajnálom, hogy megkérdeztem...

2012. febr. 21. 13:18
 20/21 anonim ***** válasza:
14/19 vagyok. Ez is nagyon jó, egyáltalán nem hivalkodó.
2012. febr. 22. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!