Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ezüst karikagyűrű?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 16:55
11/13 anonim válasza:
Semmi baj az ezüsttel, egyedül annyi hátránya van, hogy nagyon karcolódik, mert az aranyhoz képest puhább fém. Viszont másik olcsó lehetőség még a nemesacél. Azt a párod is hordhatja akár, mert mindennek ellenáll, és nagyjából az ezüst árán van :)
12/13 anonim válasza:
Én szeretem az ezüstöt,jobban mint az aranyat.De jegygyűrűnek arany való szerintem.
Nekem is van amúgy ezelőtt 27 éve először ezt vettünk a férjemmel,utána meg rendeset.
13/13 anonim válasza:
Szia!
Nekünk szőkéknek nem is áll jól az arany. Fehér bőrűeknek nem passzol.
Ne érdekeljen ki mit mond! Szereted a párod? Ő szeret? Ez a lényeg, még akár gyűrű sem kellene. Sokat ér bármilyen flancos , giccses vacak, ha nincs meg a szeretet, tisztelet.
Sok boldogságot!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!