Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vett már valaki vateráról így menyasszonyi ruhát? Leírnátok a tapasztalataitokat?
Ez lenne a ruha: [link]
Beleszerettem...
De 3-4 hét, mire M.o-ra érkezik, mert a méretek alapján Kínában varrják, ha jól értettem.
Vett már valaki? Tényleg ilyen a szabása? Egyezik a méret? Jó az anyaga? Szép a varrás?
Ha nem tetszene ennyire nem gondolkodnék rajta, mert nagyon lutri. Elvileg el lehet állni a vásárlástól, de megspórolnám a huzakodást, és a 3-4 hét "elpocsékolását" is.
Írna valaki tapasztalatot?
Köszi
Olvasd el a véleményeket, ahogy én nézem, mind pozitív:
Olvasgasd őket, mit írnak. Nem biztos, hogy itt GYIK-en találnál olyanokat, akiknek pont ezzel az eladóval volt dolguk.
Szia!
Én is csak azt tudom mondani, hogy a visszajelzésekre kell ilyenkor alapozni.
Nézd pl. ezt a ruhát: [link]
Aki megvette 100%-osra értékelte, tehát valószínűleg a kiírt méretek megegyeznek a valós méretekkel.
Szerintem sem drága, és gyönyörűek is.
Sajnos az értékelések között sok apró kiegészítő van. Az a ruha pedig már adott méretekkel rendelkezik, tehát nem azzal a módszerrel varrták, amit fent leírtam. Így sajnos nem jutottam előrébb.
Több eladó is foglalkozik Több modell is van.
Nagyon érdekelne a minőség. Sajnos nem tartanak sehol raktáráron, csak rendelésre:(
Ja, igen, elnéztem, tényleg az a ruha is 3-4 hétre érkezett.
És nem a ruha mértei vannak feltüntetve. Igazatok van.:)
Kezdek bizakodni:)
szia! én ebbe a ruhába szerettem bele:
a kérésemre töltött fel az eladó egy képet a kész ruháról, valamint küldött is nekem, mindjárt megkeresem...
szerintem ég és föld...
kérd meg az eladót, hogy fotózzon le neked egy kész ruhát, vagy kérjen meg egy menyasszonyt, hogy küldjön egy esküvői fotót, így láthatod, milyen lesz valójában
Köszönöm!
Mindkét ruha gyönyörű:)
Csak egy jó tanács.
Szerintem amit kínában gyártanak ruha, nem szabad megvenni.
Bármikor adtam nagyobb összeget made in china gyártmányért, mindig kivétel nélkül befürödtem vele. (a minőséggel)
pl. 24 ezerért vettem nike cipőt, két hét után felszakadt az oldala. ( szakértői vélemény szerint igazam volt, tehát élt a garancia...)
Most vettem az árkádban egy DSTR farmert a C&A -ban 10ezerért, 1 nap után leesett a gomb, aztán a patent az oldalán.
És sajnos ezek csak a kínai gyártmányokkal fordultak elő.
Azt hozzátenném, hogy nike-ban már alig-alig találok ilyet, hála Istennek!
amúgy a ruha szép, de én a helyedben nem venném meg.
Szia!
Én múlt (vagy azelőtti) hónapban vettem tőle ruhát, és minden rendben volt! Ahogy ígérte, megkaptam a ruhát, olyan, mint a képeken. Egyébként nekem is voltak fenntartásaim, bizonytalan voltam, de úgy voltam vele, hogy kockáztatok, mert nagyon sokba kerül a bérlése egy ruhának. Ez meg legalább a sajátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!