Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Eljegyzés után mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés után mennyi idő mulva illik összeházasodni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 15:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom mi illik és mi nem,szerintem a mai világban ez pénztárca függő nem idő:-)Sajnos!

Nekünk májusban volt az eljegyzésünk és jövő májusra tűztük ki az esküvőnket,pont egy nappal később mint az eljegyzés volt:-)

Sok boldogságot kívánok nektek:-)

2009. jún. 4. 15:35
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nincs ilyen. ÉN már 9 éve vagyok menyasszony, és csak most házasodunk össze. Az én szemem előtt már nem lebeg a lila köd, mi már valószínűleg nem fogunk elválni:)) Igen, elég sokan megszóltak, hogy mikor házasodunk már össze, de majd hadd tudjam már én, hogy mikor van itt az ideje.
2009. jún. 4. 15:37
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek veled:-)

Nem kell időhöz sem semmi máshoz kötni,ez a ti érzésetek:-)

Mi sem az miatt döntöttünk úgy hogy jövőre lesz a lagzi,csak a vőlegényem azt mondta hogy ö így akarja és kész:-)

2009. jún. 4. 15:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom mennyi idő múlva illik. A férjem az esküvőnk napjának reggelén kérte meg a kezem és akkor kaptam az eljegyzési gyűrűmet. Utánna pár óra múlva összeházasodtunk. Hivatalosan előtte soha nem volt eljegyzésünk, mert a második találkozás után tudtuk, hogy össze fogunk házasodni, ezért nem is beszéltünk róla többet. Egyértelmű volt.
2009. jún. 4. 15:45
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én sem tudom mi illik és mi nem... sajnos tényleg pénztárcafüggő a dolog nagyon sok esetben. Mi több, mint 6 éve vagyunk együtt másfél éve vagyok menyasszony, de igazábaól nem tudjuk még, hogy mikor lesz az esküvő egyszer csak. Igazából nem az a lényeg, persze szép nagyon meg nagy élmény ,szép emlék, de boldogok lehettek enélkül is. De megmondom őszíntén összeházasodnánk, ha lenne fölös pár százezrünk. MErt ha belegondolunk mi minden kell egy lagzihoz, esküvőhöz... Inkább még most a házra költjük felújítjuk, majd ha már ilyen dolgok nem lesznek, lehet az esküvőre is költeni :) , és az majd akkor olyan lesz amilyet szeretnénk, nem kell spórolni semmivel :) !

Nektek sok boldogságot, és érzitek azt majd ti ,hogy mkor kell összeházasodni :) !!!

2009. jún. 4. 16:14
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A régi hagyomány szerint 1 év múlva volt az esküvő. Ezt ma már sokan nem tartják be, illetve már tizen évesen eljegyzés van meg minden, nem veszik ezt túl komolyan. Én azon a véleményen vagyok, hogy ha már van eljegyzés akkor az tényleg jelentse azt, hogy a két fél össze is akar házasodni a közeljövőben, és ez nem anyagiakról szól, hisz két tanú meg a pár kell hozzá. Mi is együtt vagyunk már 7 éve, én mondtam is a páromnak, hogy nekünk csak akkor lesz eljegyzés, ha következő évben össze is házasodunk, szóval most volt eljegyzés és jövőre lesz az esküvőnk szeptemberben.
2009. jún. 4. 16:27
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez a "maximum 1 év múlva legyen esküvő" nem szentírás, viszont nem tartom jónak a ma divatos új módszereket sem (15 évesen eljegyzés/10 évig jegyben járás). Persze mindenki úgy csinálja, ahogy jól esik, nincs szabály. Nálunk 1,5 év volt a jegyesség.
2009. jún. 4. 16:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem illendőség kérdése a dolog.Nekünk a múlt héten volt az eljegyzésünk,és jövő hónapban összeházasodunk.Nem sürget semmi,mi így látjuk jónak.Két tanú és kész.Ha lenne pár százezer fölös pénzünk,azt valószínűleg másra költenénk.Ha esetleg egyszer úgy állunk anyagilag majd tartunk egy igazi nagy egyházi esküvőt.
2009. jún. 4. 17:24
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 5 hónap volt a jegyesség. Szerintem sincs norma rá, hogy mikor kell összeházasodni. De úgy tapasztaltam a környezetemben, hogy a hosszú jegyességet ritkán követi házasság. :-( De itt a válaszolók között láthattuk, hogy mégis van ellenpélda. Ez a ti döntésetek kell legyen, aki ezért beszól, az az ő lelki szegénysége!
2009. jún. 4. 17:58
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak félév volt az eljegyzés és az esküvő közt noha már azelőtt 3 éve voltunk együtt, de mi is úgy gondoltuk eljegyezni csak akkor érdemes valakit ha már megvan az esküvő időpontja.
2009. jún. 4. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!