Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mit illik felvennu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit illik felvennunk az eskuvonkon?

Figyelt kérdés
Iden tavasszal szeretnenk osszehazasodni a parommal,bar mar 6 eve elunk eggyut. Az a gond,hogy mindkettonknek mar van egy-egy hazassaga. A parom 99-ben vallt el,van egy 23 eves nagy fia,en pedig 2007-ben valltam el es van harom gyerekem.10-12-14 evesek! Nagyon jol megertjuk egymast es boldogsagban egyetertesben elunk amiota megismertuk egymast! En 30 eves vagyok a parom 46! Feher menyasszonyi ruha szoba se johet!!!! De akkor mi? Kerlek segitsetek mindkettonknek! KOSZI
2012. febr. 16. 11:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Neki egy öltöny, neked pedig egy kosztüm, vagy egy elegánsabb ruha.
2012. febr. 16. 11:25
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

Anyós kettő királykék kiskosztümben házasodott, mert az anyukájánál hagyták a kézzel varrt ruhát, anyuka meg bevágta az automata mosógépbe és 90 fokon két és fél órán át mosta.

Összement a gyöngyök leszakadtak és több helyen felbomlott a varrás.

De a fényképek szépek lettek!

2012. febr. 16. 11:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is tetszene egy kosztum vagy egy elegáns ruha. En valamilyen halvány drappos színben vennék.

Sok boldogságot!

25 N

2012. febr. 16. 11:40
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Világos kosztüm neked, párodnak pedig fehér, vagy drapp öltöny. :) Férfiaknál nincs nagy különbség. xD
2012. febr. 16. 11:43
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Azt veszel fel, amit jónak látsz. Én a helyedben a fehér nagy menyasszonyi ruhát is felvenném, mert miért ne? Ha eddig senki nem botránykozott meg a sok gyereken, és a vadházasságon, akkor ez is beleférne.

Ha viszont visszafogottabb akarsz lenni, akkor ekrü színű egyberuhát, vagy szoknyás kosztümöt vegyél fel. Párod pedig a hagyományos ing+zakó+nadrág+nyakkendőt.

Sok boldogságot! :)

2012. febr. 16. 11:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A vőlegénynek öltöny, neked alkalmi ruha vagy kosztüm. Ha fehérek nem is akarsz, de lehetne ekrü.
2012. febr. 16. 12:25
 7/11 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem is az ekrű - tojáshéj szín nagyon jó lenne.

Alkattól függően. Én választanék egy egyenes bokáig érő szoknyát, egy karcsúsított nőies kabátkát, alá világos toppal, és kalapot. A kalapra lehet némi ráutaló fátyol díszítés.

Vennék azonos színű 3 méter csipkét, és az egészet megbolondítanám.

Lefejtve, a szoknyát esetleg kurtítva később is használható darab maradna.

Unokatesóm kosztűmjén kézzel felvarrt, elpöttyögetett sztrasszok voltak az egyszerű, egyszínű kosztűmjén.

3 gyerekkel, második frigynél valóban furcsa lennél mirtuszban. (Mirtusz = növény, amivel a koszorút, fátylat díszítették, a szüzességet, tisztaságot jelképezte)

2012. febr. 16. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Én sokáig álmodoztam a szép matyómintás menyasszonyi ruháról. Találtunk is egy bérelhetőt, iszonyú olcsón. Aztán teherbe estem. Az esküvő elött két héttel nem tudták tovább bővíteni a legnagyobb méretet annyira előreállt a pocakom.

Vettem egy szép szoknyát meg egy csinos kismamafelsőt. Az esküvő napján már a szoknyát sem tudtam begombolni, úgyhogy a gomb alatt a zipzárt egy biztosítótűvel rögzítettük és a gombot betűrtük. Elég nehezen jöt össze az egész.

Ja amúgy a mirtusz már nálunk is felesleges volt :)

2012. febr. 16. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:
bármilyen színű estélyit, vagy kisestélyit is felvehetsz, csak ne legyen fekete. nagynénémen zöld estélyi volt, amikor férjhez ment.
2012. febr. 16. 13:09
 10/11 anonim ***** válasza:

égi vicc, nem is tudom pontosan, hogy van

házasodna az egyszeri megesett lány.

mondja, hogy ő bizony hófehér ruhát akar.

De Mari, hófehéret, neked ??!!

Jó, jó, fehéret, itt ott lila foltokkal ...

2012. febr. 16. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!