Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő kettesben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő kettesben?

Figyelt kérdés
Érdekel azoknak a tapasztalatai, akik magát az esketést kettesben tartották (akár belföld, akár külföld)!..milyen volt, érdemes e a családtagok miatt kattogni, hogy nem fognak örülni, örültök e , hogy nem hívtatok senkit?
2012. febr. 11. 20:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
teljesen érthető!
2012. febr. 13. 14:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha újra kezdhetném, akkor én is csak 4 fős esküvőt tartanék. Kényszerből meghívtunk kb 30 embert, holott alig van pénzünk, de a szülők elvárták, hogy az x rokon is legyen ott. Rossz volt a hangulat, én marha szarul éreztem magam és több mint 300 ezer Ft-ba került. Ebből anyósék adtak 100-at, de az én szüleim egy fillért sem, csak beszóltak nekem a vacsora végén...á, mindegy!

A párom azt mondta, hogy csak menjünk el az anyakönyv vezetőhöz, és keljünk egybe, de én is igazi esküvőt szerettem volna, nem hallgattam rá.:(

Jól teszed, ha csak magadra hallgatsz és csendben összeházasodtok. Utána sem fog senki azon csámcsogni, hogy mi történt, mert nincs min.

Nálunk 1 év elteltével is még mindig ez a téma sajnos.

2012. febr. 14. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!