Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, hogy ilyen sok kő van a nőében. 1 vagy maximum 3 legyen, ez nekem túl sok, nem olyan, amit mindennap hordhatnék... márpedig a karikagyűrű első sorban erre van.
12/22 anonim válasza:
szép :) vedd meg, kérd meg :))
13/22 anonim válasza:
Nekem "unalmas". Lehetett volna egy kis fantáziát vinni bele, de lehet ez volt a cél. Valakinek ez tetszik...nekem nem :) Ízlések és pofonok.
15/22 anonim válasza:
nekem is tetszik
de a sajátom sima karika semmi nincs vésve se kö,és már a 2.hét után elképesztően karcos és annak örülök hogy lehet políroztatni míg ezt nem biztos mert akkor ki kéne szedni a köveket.
de ebben nem vagyok bizti.
16/22 anonim válasza:
Szép, elegáns, de nem az én stílusom. Én szeretem a kicsit altermatívabb, érdekesebb darabokat és ez nekem túl vastag (tudom, ez a hagyományos, de akkor is).
17/22 anonim válasza:
Nagyon szép, bár én a hagyományos "sárga" arany karikagyűrű híve vagyok, kövek és minden egyéb sallang nélkül:)
18/22 anonim válasza:
Nagyon tetszik :) De igazából (ez csak az én véleményem), ha az kérne meg, aki szeret és én is szeretem, akkor akár egy fagyűrűvel is megkérhetne :DD Jó, túlzás, de gondolom érted :) De egyébként nagyon szép ez a gyűrű. :)))
19/22 anonim válasza:
Nekem így képen nagyon tetszik. De élőben szerintem a fehérarany gyűrűk néha picit csavaranyára hasonlítanak. Bár ennek eléggé lekerekített a széle úgyhogy talán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!