Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak videós érdekel, fotós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak videós érdekel, fotós nem! Kinek, mennyiért vállalta?

Figyelt kérdés

Most lesz júliusba a lagzink, eddig úgy volt, hogy öcsike videózik, de elbizonytalanodtam. Ha már ennyi pénzbe lesz a lagzi, csak kéne fogadni egy profibb videóst.

Szegediek, tudnátok is ajánlani valakit?

Meddig marad?

Mi van az árban?

+ a kajáját is fizetjük?

Nemcsak szegediek tapasztalatát várom!

Köszi

2009. jún. 1. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Árat nem irok, mert kb 10 éve voltam magánvállalkozó, pont fotót és videót készítettem többek között esküvőkön. Csak a kaja-kérdésre szeretnék inkább reagálni. Szerintem úgy készüljetek, hogy Ti fizetitek a vacsiját is, hiszen nem hiszem, hogy kis tarisznyában visz majd magának hamuba sült pogácsát :-))) Nekem az árban benne volt mindig a kikéréstől a menyasszonytánc végéig minden, és én is kaptam mindig vacsorát. De ezt nem kérdezték meg sosem, alapból igy teritettek nekem és a zenésznek. Most kb 80-100 ezer körül hallottam. Mikor még én csináltam akkor volt egy ilyen 12 ezer Ft :)) Nem most volt :-))) Nem okoskodni akartam, csak azért irtam, hogy ne legyen Nektek kellemetlen. :-) Jó mulatást és sok boldogságot :-)
2009. jún. 1. 10:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a fotós baráti áron jön el (mert a sógornőm barátnője) 35.000. Ami tényleg baráti ár, ahhoz képest, hogy 400 km-ről jön. Az egész lagzit fotózni fogja. A videós is szintén ismerős, ő is 35.000-ért vállalta. De egyébként iszonyat árak vannak. Én több ajánlatot is kaptam(akkor még nem tudtuk, hogy a lány tudja-e vállalni), és majdnem mind 70.000-100.000 ft körül volt. A videós kb. ugyanennyiért. És ebben csak max. az éjfélig való fotózás és videózás volt benne. De volt olyan fotós is, aki 60.000-et mondott, de már a vacsiért is pluszban kellett volna fizetni. A mi videósunk azt hiszem legalább 5 dvd-re fogja ráírni, de ez személy függő, ezt meg kell beszélni. És természetesen mivel ismerős, vacsizni is fog. Bár, ha nem ismerős, de filmez a lagzin,akkor is illik megkínálni.
2009. jún. 2. 08:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Mi 90000-et fizettünk.

Ebben benne volt az hogy ott volt mindenhol, hajnali 2-ig maradt, mi adtunk neki enni-inni.! :)

A dvd-t megszerkesztette, volt fotó montázs az elején, megfelelő zenei aláfestés mindenhol, riportokat készített a vendégekkel, volt baki parádé és stáblista a végén!

3 példányt kaptunk, és nagyon megvoltunk elégedve vele. nagyon profin megcsinálta!

2009. jún. 2. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!