Mennyi hálapénzt fizettetek a választott szülészorvosotoknak ill. mennyiért vállalta a szülét?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 14:26
1/15 anonim válasza:
Nem kérdeztem meg előre, sztem te se tedd.Én 40 e et adtam neki 2006 ban, de most is max 50e et adnék.szülésznőm (fogadott volt ő is)20e et kapott.
2/15 anonim válasza:
Nekem nem mondott semmit, így 30000-t tudtunk adni. de utána is jól bánt velem. Attól függ hol szülsz?
3/15 anonim válasza:
Az enyém 50 ezer (nem Budapest).
4/15 anonim válasza:
Szia.Én Vácon fogok szülni,és tőlem a doki 50.000-t kér,ha csárázoni kell majd akkor 60.000-t,ha más komplikácio(ami nem tudom mit takar)akkor 70.000-t.
5/15 anonim válasza:
Az orvosom azt mondta, amikor kérdeztem, hogy nincs tarifa, adjak amennyit gondolok. Én 30.000 Ft-ot gondoltam, mert csak 2 órát vettem igénybe a szolgáltatásait és nem igazán csinált semmit. Tulajdonképpen a szülésznő segített világra hozni a babámat.
6/15 anonim válasza:
Én 20.000 Ft-ot adtam, egy vidéki kisvárosban.
8/15 anonim válasza:
Én 60.000 Ft-ot adtam, császárral szültem januárban Pécsett. 22 órát vajúdtam, ebből az utolsó 8 órában csak velem foglalkozott és mindent megtett, hogy elkerüljük a császárt, de sajnos nem sikerült. Neki sincs fix tarifája. Nekem azt mondták, hogy a terhesgondozás tízszeresét szokás fizetni.
9/15 anonim válasza:
Bnőm 10et fizetett Ózdon.Nem vetette fel őket a énz,de rokona volt az egyik ápolónő,így nem bánt vele szerencsére rosszul a doki:))
10/15 anonim válasza:
70000 Bp.Ő ennyiért vállalta.Nála nincs különbség a császár és a sima szülés tarifája között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!