Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megint ruhakérdés, így jó lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint ruhakérdés, így jó lenne?

Figyelt kérdés

szóval már tettem fel képet, ott kaptam erre a ruhára hideget-meleget.

Kicsit átvariáltam, így már jó lenne?

(paint-tel csináltam, szóval nem a legtutibb, de a lényeg látszik :) )

Mivel varratom, simán meg lehet így csinálni, ez már jól állna???

beteszem az eredeti és a 'csinált' képet is.

Szeretném ezt a ruhát, mert nekem nagyon tetszik, de ha azt mondjátok, nem áll jól, akkor elhiszem... :(

az előző kérdés (és benne a képek):

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..

nagyon tetszik a minta a mell alatt, és a szoknyamegoldás is, csak kicsit feljebb kellene kezdődnie.

Valahogy így:

[link]

anyaga taft, ha ez számít valamit

2012. jan. 26. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem jó
2012. jan. 26. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen előnyösebb, hogy feljebbről kezd bővülni. Szép a ruha. A karodra találj majd még ki valamit. És, mint ahogyan a másik kérdésnél is sokan mondták, szerintem is sokkal sokkal jobban áll neked a szőke! Érdemes lenne ezen is elgondolkodnod, és tényleg aszerint választani magadnak dolgokat, hogy hogyan áll és nem úgy, hogy neked melyik tetszik jobban.
2012. jan. 26. 17:16
 3/7 A kérdező kommentje:
holnaptól megint szőke leszek, a barna csak egy színező volt :)
2012. jan. 26. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Jobban tetszik így
2012. jan. 26. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Akárki akármit mondd, szerintem ha szépen rád igazítják, nagyon jól fogsz kinézni ebben a ruhában :) Kedves, szép arcod van, csak ne vigyél túlzásba semmit. Érezd jól magad, ez a Te esküvőd lesz, és aznap te leszel a leggyönyörűbb királylány azok szemében akik számítanak :) És a sajátodéban, remélem!

Sok boldogságot!

2012. jan. 26. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Neee a szőke nem áll jól, a barnával sokkal nőiesebb és szebb vagy.

Ami a ruha kérdést illeti, ne foglalkozz vele mit mondanak mások, ez a te napod lesz!:)

Mikor lesz a nagy nap?Ha már így soron követhettük a ruhapróbákat.:D

2012. jan. 26. 19:52
 7/7 A kérdező kommentje:
szept 15, csak addig még vizsgaidőszak, diplomamunka...szeretnék minél több dolgot lefixálni!
2012. jan. 26. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!