Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell a menyasszonynak kis táska?
Figyelt kérdés
Valahogy egyet sem találtam, ami illene a ruhámhoz. Arra gondoltam, hogy a zsepi meg max. egy rúzs, elfér a párom zakójának a zsebében, a nagyobb dolgokat meg a koszorúslányok táskájába rakom. Mi szokott lenni egyébként az ilyen tatyóban?2009. máj. 29. 11:13
1/7 anonim válasza:
Nem több mint amit leirtàl! Nem feltétlen szükséges, nekem zsepi, igazolvàny, meg a telom volt benne :) na jo nem nagy esküvö volt, csak polgàri, szülökkel, testvérekkel meg a tanukkal! :)Utànna meg amit kaptunk boritékokat a gratulàcioknàl, abba tettem! :) Sok boldogsàgot kivànok!
2/7 anonim válasza:
Nekem egy kis szütyőm volt. Abba raktam bele zsepit, parfümöt, rúzst, telefont. Akkor láttam utoljára amikor összepakoltam, majd utána mindig valaki vigyázott rá, mert az én kezembe nem fért el vagy csak nem volt rá szükségem, útban volt. hajnalba érintetlenül vittem haza! :)
Nekem rakott egyébként a barátnőm bele egy kis cukrot, azért hogy édes legyen a házasságom! :)
3/7 anonim válasza:
Nekem adtak a ruhához, de annyi volt a funkciója csupán, hogy 1-2 fotóra rá került, mert jól mutat. Csak útban lesz az esküvőn, hát még a "buliban". Szóval szerintem ez nem egy fontos kellék, és igazad van, az a pár apróság elfér másnál, ezért ne vegyél.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2009. máj. 29. 18:53
5/7 anonim válasza:
Egy kis szütyő és kész.Nekem még a 11évvel ezelőtti elsőáldozó is meg van és most is hordom még csak úgy is.Trendi és aranyos:DVálaszd azt.Amúgy nem sikkes simán menni,mert a csokor nem lesz nálad mikor jöttök ki mondjuk vagy vhová lerakod aztán úgy meg nem szép
6/7 anonim válasza:
Ez úgy jó, ahogy írtad! Nekem is így volt, az iratok a páromnál, sminkcucc a tanúmnál, gyógyszerem apunál (mert a vacsin ő ült mellettem). Más szerintem nem is kell. De mindent szét lehet osztani.
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem sok értelme van a kis táskának, mert folyton figyelni kell rá, hogy hova teszed, egyébként meg alig fér bele valami. Nekem nem volt. Én egy szép, nagyobb fehér táskát "retikült" pakoltam tele a cuccaimmal, és valaki mindig hozta utánam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!