Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esküvőt sok idegeskedés előzz meg? Vagy ez csak nálunk van így?
Figyelt kérdés
Az enyém augusztusba lesz de már mindenki tiszta ideg, pedig már minden elvan intézve már vásárolgattunk is. Megvan a szakács, a pincérek a vőfély a pappal lett beszélve az anyakönyv vezetővel a helyszín megvan, a díszítés is. A menü is az ital is hogy honnan hozzuk.
Szóval minden. A két szülő enyém és vőlegényemé már százszor átbeszéltek mindent. Mégis feszültek és idegesek.
De vajon miért?
2009. máj. 27. 16:55
11/11 anonim válasza:
Nekünk szeptemberben lesz, de én nem vagyok ideges. Inkább csak várom. Most minek idegeskedjek, attól még jobb nem lesz. A lényeges dolgokat már lerendeztük, lefoglaltuk, a többit meg majd szép folyamatosan intézgetjük. Nekem a sógornőm annak idején végigizgulta az előtte lévő két hetet, jócskán túl is fújt dolgokat, hisztis volt, aztán az esküvő reggelén úgy nézett ki, mint akin átment egy úthenger. Karikás szem, mínusz 4 kg 3 nap alatt,a ruha így persze teljesen elvesztette a formáját. Szóval tök felesleges volt. Pláne, hogy igazából minden rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!