Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A koszorúslányoknak át kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A koszorúslányoknak át kell öltözni éjfél után?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok
2012. jan. 18. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én esküvőmön átöltöztek a koszorúslányok! Sőt, ahány esküvőn eddig voltam, ott is! Szóval, szerintem igen!
2012. jan. 18. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem fognak átöltözni a koszorúslányok, mert kis koktélruhájuk lesz, így nem leszek túlöltözve általuk, és ők kérték, ha nem gond, akkor nem cipelnének még egy garnitúra ruhát a lagzi helyszínére. Én természetesen megértettem, és nem is akartam rájuk erőltetni, hogy átöltözzenek. Én voltam már olyan esküvőn ahol átöltöztek, de olyanon is, ahol nem. Szerintem ez is, mint sok minden más megállapodás kérdése a koszorúslányok, és az ifjú pár között.
2012. jan. 18. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

Az én esküvőmön átöltöztek, bár nem kértem. Gyakorlatilag mindegyik lány (köztük én is) alig vártuk, hogy levehessük az abroncsos ruhát.

Neked milyen lesz? :)

2012. jan. 18. 17:15
 4/8 A kérdező kommentje:
abrancsos,igaz még nincs meg :) de abrancsost szerwetnék, de én imádom nem szeretném levenni
2012. jan. 18. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
45%

Az én unokahugaim is ezt mondtàk :)

Azért vigyél màsik ruhàt is! Szerintem szükség lesz rà :)

2012. jan. 18. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha már meleg, kényelmetlen stb., persze öltözz át!:)
2012. jan. 18. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha abroncsos ruhád lesz, azt célszerű lesz levenni, kényelmesebb lesz úgy meg az már nem is oda illő. Persze ha élvezed és kényelmesen érzed benne magad, nem szól senki ha inkább abban maradsz, de a menyasszonnyal együtt át szoktak öltözni. De az újasszony-táncnál szerencsésebb más ruhában lenni, mert folyton rád fognak taposni a tánc alatt.

Ha koktélruhában leszel, azt hagyhatod is, és ha módod van rá átvariálhatod (pl ha szalagos, tehetsz egy más színű szalagot, övet, vagy kiengedheted a hajad vagy bármi más)

2012. jan. 18. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Átöltözhetsz,de nem kell. Én mikor koszorúslány voltam, én annyira élveztem,én reggelig nem vettem le a rucit! :)
2012. jan. 18. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!