Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így mennyibe kerülne?
Sziasztok! Jóestét!
Kíváncsiságból írom ki a kérdést mert még nem tervezzük az esküvőt csak azért mégis nagyjából tudjuk hogy mi mennyi:)
szerintetek mennyibe kerülne egy maximum 50fős esküvő ruhával enni innivalóval meghívókkal ruhákkal terembérlés a papnak fizetni stb stb stb... nagyjából-i árra vagyok kíváncsi:)) köszönöm
Mi 1 millióból hoztuk ki 40 főre.
Ha vannak hozzávetőleges áraid az egyes szolgáltatókhoz, csak össze kell adni a számokat. :)
Barátnőmék nagyvárosban 60 főt kihoztak 500ezerből. Eredetileg nem is akartak lagzit, csak szúk családos ebédet. Olcsón vett ruhát, vőlegény kapott, díszítés nem nagyon volt. Szerintem tök jó volt, és nem is érdemes sokat költeni rá. Igényektől függ az ár, meg gondolom földrajzi helytől is.
Nálunk a polgári esküvőhöz a terembérlés azt hiszem olyan 30-40ezer körül van. A pap vagy megmondja mennyiért celebrál, vagy ha visszakozik (amit nem hiszek), akkor adsz neki borítékot. Nálunk temetéskor misét olyan 20-30ezerért tartanak.
Ruha 30ezerért és 1 millióért is van. Azon lehet még spórolni, ha az étterem, vagy ahol tartjátok megengedi, hogy ti vihessetek alkoholt, különben a feleseket is étterem áron fogják számlázni. A zenészek árai is változók, felkértek-e zenekart (van amelyik 100 alatt nem megy el), vagy egy szintis pasast egy énekessel (akik lehet hogy 20-30ért is elvállalják)...rengeteg lehetőség van
köszönöm a válaszokat:)
én úgy olyan 1-2 millióra tippelnék:) azért nagyjából adjuk meg a módját neki:) de kitudja hogy 4-5 év múlva milyen lesz az ár.. egyébként megyeszékhelyen lakom ( Miskolc) hát nem tudom:) csak úgy kíváncsi voltam rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!