Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a ruci milyen lenne esküvőre? Nem túl kihívó? Valamint, mennyibe kerülne megvarratni?
Hát nem vagyok molett.
De sztem ez a ruha moletteken nagyon előnytelen lenne.
szerintem simán jó, de inkább a menyát kérdezd meg! ha ő is azt mondja, sok, akkor egy varrónő simán tud kisebbet csinálni (írtad, hogy varratni szeretnéd)!
anyagára olyan 10körül lehet, plusz 10-15 talán a megvarrás, de ez csak sacc!
Sajnos ez egy vékony lányon is csak egy fokkal mutat jobban, mint egy ducin. Mivel a szoknya része rögtön mell alatt kezdődik, tényleg zsákszerű. A dekoltázzsal nem is lenne baj,majd meglátod, hányan ki fogják rakni, tekintet nélkül arra, hogy ez egy esküvő... :/
Ha mindenképp hagymaszoknyát akarsz, úgy lenne érdemesebb megvarratni, hogy a csípődtől terüljön szét, addig lehetne testre simuló, nem túl mély dekoltázzsal. Csinibb is, felnőttesebb is.
[link] ilyesmire gondolok, persze, ha varratod, te mondod me, milyen legyen. :)
[link] ez is bájos, ugyanakkor sokkal felnőttesebb is.
Nagy belátás: a képen a csaj egyrészt félig letolta a válláról a ruhát, másrészt konkrétan úgy hajolt be a fotósnak, hogy premier plánban lássuk a mellét. Kár, hogy nincs szemből normális kép, de kis fantáziával szerintem láthatjátok, hogy nem olyan vészes. Na meg az már a varrónővel való egyeztetésen és a kérdező ízlésén múlik, hogy mekkorára hagyják a dekoltázs részt.
Nekem a ruha maga annyira nem tetszik, de szerintem jó esküvőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!