Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a ruci milyen lenne esküvőr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a ruci milyen lenne esküvőre? Nem túl kihívó? Valamint, mennyibe kerülne megvarratni?

Figyelt kérdés

Menyasszony húga vagyok,21 éves

[link]

2012. jan. 13. 23:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nem nagyon tetszik, mert nem hozza ki szépen az alakot. Ez olyan kismama stílus. Túlságosan előreáll, domborodik a ruha eleje. Vagy ducibb lányoknak jó még, nem kell behúzni a hasukat. Persze ha molett alkatú vagy, jó választás.
2012. jan. 13. 23:51
 12/21 A kérdező kommentje:

Hát nem vagyok molett.

De sztem ez a ruha moletteken nagyon előnytelen lenne.

2012. jan. 14. 00:11
 13/21 anonim ***** válasza:
Miért? Leplezi a nagy hasat, feneket.
2012. jan. 14. 00:19
 14/21 anonim válasza:
Nem lenne rossz a ruha. Csak tényleg a dekoltázs rész lehetne fentebb is..
2012. jan. 14. 00:29
 15/21 anonim ***** válasza:

szerintem simán jó, de inkább a menyát kérdezd meg! ha ő is azt mondja, sok, akkor egy varrónő simán tud kisebbet csinálni (írtad, hogy varratni szeretnéd)!

anyagára olyan 10körül lehet, plusz 10-15 talán a megvarrás, de ez csak sacc!

2012. jan. 14. 00:33
 16/21 A kérdező kommentje:
hát egy duci csajon sztem igénytelen lenne,képzeld el kucu lábakkal meg vastag karokkal
2012. jan. 14. 00:49
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
nagyon elonytelen ez a ruha,meg ha topmodell vagy akkor is. nekem egy zsak jut rola eszembe. max akkor jo ha 180 centis vagy hosszu vekony labakkal, mert az talan elereli a figyelmet magarol a ruharol.
2012. jan. 14. 10:21
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez egy vékony lányon is csak egy fokkal mutat jobban, mint egy ducin. Mivel a szoknya része rögtön mell alatt kezdődik, tényleg zsákszerű. A dekoltázzsal nem is lenne baj,majd meglátod, hányan ki fogják rakni, tekintet nélkül arra, hogy ez egy esküvő... :/

Ha mindenképp hagymaszoknyát akarsz, úgy lenne érdemesebb megvarratni, hogy a csípődtől terüljön szét, addig lehetne testre simuló, nem túl mély dekoltázzsal. Csinibb is, felnőttesebb is.

[link] ilyesmire gondolok, persze, ha varratod, te mondod me, milyen legyen. :)

[link] ez is bájos, ugyanakkor sokkal felnőttesebb is.

2012. jan. 14. 10:47
 19/21 anonim ***** válasza:
24%
Nagyon szép a ruha! A mellrész legyen zártabb, mert majd utólag fogod látni a fotókon, hogy mennyire nagy belátást adott. 30-40 ezer forintot saccolnék rá.
2012. jan. 14. 11:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Nagy belátás: a képen a csaj egyrészt félig letolta a válláról a ruhát, másrészt konkrétan úgy hajolt be a fotósnak, hogy premier plánban lássuk a mellét. Kár, hogy nincs szemből normális kép, de kis fantáziával szerintem láthatjátok, hogy nem olyan vészes. Na meg az már a varrónővel való egyeztetésen és a kérdező ízlésén múlik, hogy mekkorára hagyják a dekoltázs részt.

Nekem a ruha maga annyira nem tetszik, de szerintem jó esküvőre.

2012. jan. 14. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!