Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lapos menyasszonyi cipô?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lapos menyasszonyi cipô?

Figyelt kérdés
nem vagyok az a magassarkús lány, kényelmetlenek és feszengek bennuk. ha vmi cuki fehér balerina cipôm lenne az gond? fôldig érô ruhám lesz, tehát látszani nem fog. 176 cm vagyok, a párom 184, szoval igazán magas sehogy sem lehetne. a menyecske cipôm egy 8 centis csoda, amiben addigra remélem otthonosan fogok mozogni, fejdísz sem lesz akkor már rajtam, sem fátyol, akkorra már belefér ez a magasság:)
2012. jan. 10. 15:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is egy kis balerina cipőm volt. Sokkal kényelmesebb, nem is tudom mi lett volna a nap végére ha magassarkú cipőt választok.

Szerintem vállald be nyugodtan :D

2012. jan. 10. 15:54
 2/18 A kérdező kommentje:
kôszônôm! :)
2012. jan. 10. 15:56
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Én nem ajánlom a balerinát, max. a táncoláshoz, mulatozáshoz. Azért, mert ha a cipőnek van egy kis sarka,akár csak 3-4 cm, egyszerűen más az ember tartása benne. Szebb.
2012. jan. 10. 16:06
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is másabb úgy a járás is.

Szóval kell egy pár centis sarok a ruhához is.

Viszont nekem az a 8 centi magas lenne. Életemben nem volt ekkora sarkú cípőm, max. 7 centis, abban is majd megőrültem 1-2 óra után. Szóval gondold meg, te még csak hozzá sem vagy szokva, ahogy írod.

2012. jan. 10. 16:12
 5/18 A kérdező kommentje:
ebben igazad van, nekem is megfordult a fejemben. vmi kényelmes szandált keresek azt hiszem, éktalpút, v ilyesmit, v tényleg csak icipici sarkút. kezdôdnek a dilemmák :)))
2012. jan. 10. 16:13
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán... úgysem látszik.

A járás meg... ha kicsit odafigyelsz és megfigyeled magadon, hogy hogyan jársz magassarkúban akkor balerinában is lehet azt imitálni amíg bevonultok.

Nekem "magas" kb 6 centis volt, de én szerettem a magassarkúkat. Eredetileg magasabbat akartam, csak a párommal együtt beleszerettünk abba a cipőbe, úgy ahogy volt, és akkor már nem érdekelt, hogy mekkora a sarka.

2012. jan. 10. 16:31
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

csináld azt, amit én fogok :)

a ceremóniára, fotózásra, vacsi alatt magassarkú (persze nem extrém) pl:

[link]

[link]

Én a zártat javaslom, mert ha esetleg az izgalomban megizzad a lábad, a nyitott elején csúszkálhat, könnyebben feltöri

aztán vacsi után lehet cserélni, tánchoz, egy ilyesmire:

[link]

[link]

Sok boldogságot! :)

2012. jan. 10. 16:32
 8/18 A kérdező kommentje:
kôszônôm mindenkinek, sokat segítettetek :)
2012. jan. 10. 16:39
 9/18 anonim ***** válasza:
83%

176 cm vagyok én is, én is lapos talpú menyasszonyi cipőt vettem, aztán mivel fogytam, így a cipő nagy lett, kicserélni pedig már nem tudtam, mert nem volt kisebb méret.

Így egy 3-4 cm magassarkú lett helyette, kibírható volt, de jobb lett volna a lapostalpú :)

Ja.. menyecsketánc után esélytelen volt, hogy bármelyik cipőmet is visszahúzzam a lábamra, onnantól mezítláb/papucsban voltam :)

2012. jan. 10. 16:40
 10/18 A kérdező kommentje:
igen, azért vállaltam be én is ezt a brutál magas menyecskét, mert kb 3 orát lesz rajtam, utána úgyis mezítláb táncolunk majd :))
2012. jan. 10. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!