Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lapos menyasszonyi cipô?
Nekem is egy kis balerina cipőm volt. Sokkal kényelmesebb, nem is tudom mi lett volna a nap végére ha magassarkú cipőt választok.
Szerintem vállald be nyugodtan :D
Szerintem is másabb úgy a járás is.
Szóval kell egy pár centis sarok a ruhához is.
Viszont nekem az a 8 centi magas lenne. Életemben nem volt ekkora sarkú cípőm, max. 7 centis, abban is majd megőrültem 1-2 óra után. Szóval gondold meg, te még csak hozzá sem vagy szokva, ahogy írod.
Szerintem simán... úgysem látszik.
A járás meg... ha kicsit odafigyelsz és megfigyeled magadon, hogy hogyan jársz magassarkúban akkor balerinában is lehet azt imitálni amíg bevonultok.
Nekem "magas" kb 6 centis volt, de én szerettem a magassarkúkat. Eredetileg magasabbat akartam, csak a párommal együtt beleszerettünk abba a cipőbe, úgy ahogy volt, és akkor már nem érdekelt, hogy mekkora a sarka.
csináld azt, amit én fogok :)
a ceremóniára, fotózásra, vacsi alatt magassarkú (persze nem extrém) pl:
Én a zártat javaslom, mert ha esetleg az izgalomban megizzad a lábad, a nyitott elején csúszkálhat, könnyebben feltöri
aztán vacsi után lehet cserélni, tánchoz, egy ilyesmire:
Sok boldogságot! :)
176 cm vagyok én is, én is lapos talpú menyasszonyi cipőt vettem, aztán mivel fogytam, így a cipő nagy lett, kicserélni pedig már nem tudtam, mert nem volt kisebb méret.
Így egy 3-4 cm magassarkú lett helyette, kibírható volt, de jobb lett volna a lapostalpú :)
Ja.. menyecsketánc után esélytelen volt, hogy bármelyik cipőmet is visszahúzzam a lábamra, onnantól mezítláb/papucsban voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!