Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem más nőket tapiz és sex-el kapcsolatos dolgokat kérdez tőlük. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
nem2012. jan. 7. 16:44
21/33 anonim válasza:
19 nem kefélget, hanem taperolja őket, meg dugásról dumál.
Kedves Kérdező! Mondd meg a barátnőidnek, legközelebb rúgják jól tökön, férjem, nem férjem, engem biztos nem égetne egy ilyen tahó. Aztán meg elkezdeném megtervezni az életemet nélküle. Az ilyen tapló emberekből lesznek az impotens, nyálcsorgató, undorító vénemberek. Ilyen élet után még trágyázhatnád öreg korodra. Megbeszélésre egy másodpercet se pazarolj, primitív a pasi, ha magától nem érzi debilségnek amit csinál, kihűlhet a hasad, addig magyarázhatsz, úgysem érti mi nem tetszik neked a vicces viselkedésében.
23/33 anonim válasza:
Szerintem is eléggé unintelligens a férjed,innentől kezdve bármit is szeretnél megbeszélni Vele,úgyis a falnak magyarázol...Megszoksz,vagy megszöksz!
24/33 anonim válasza:
A barátnőid is szép kis firmák, ha hagyják magukat. :) A férjed pedig egy tahó. És NEM, EZ NEM NORMÁLIS!!
26/33 A kérdező kommentje:
igen olyankor csinálja ezeket ha iszik a barátnőim többször is szóltak neki de akkor sem hagyja abba azért szóltak nekem a dologról de én még sosem láttam hallottam ezeket azért vagyok vele van két gyerekem nem igazán tudok lépni a pénz miatt
2012. jan. 8. 13:07
27/33 A kérdező kommentje:
sőt még ő érzi magát sértve és ő nem szól hozzám csak én így nem igazán tudok lenni szerintetek hülye v gbeteg inkább nem tudom mit csináljak olyan tapasztalatlan vagyok
2012. jan. 8. 13:11
28/33 anonim válasza:
Ha semmiképp nem tudsz lépni, akkor sajnos minden hiába. Az alkoholról elég ha annyit tudsz, semmi olyan tulajdonságot nem tesz bele az emberbe ami eredetileg nem lenne a sajátja. Mikor nem iszik, akkor működik a kontroll, ő is tudja, hogy ez a viselkedés nem elfogadható, tehát józanul elnyomja magában ezt a késztetést. Mikor iszik, feloldódik az ellenőrzés a viselkedése felett, előjön a valódi énje. Vagyis ő ilyen. Ez ellen te nem tudsz tenni. Ezért írtam, hogy ne is próbálj vele beszélni, tagad, megsértődik, hárít. Te viszont hosszú távon úgy meg fogsz undorodni tőle, hogy vagy tönkremész mellette teljesen, vagy akármilyen kilátástalan a helyzeted, de elhagyod. Pszichológus talán tudna vele valamit kezdeni, de úgysem tudnád rábeszélni, annál sokkal nagyobb az ilyen alakok öntudata, mint hogy elismerje, ez a viselkedés nem normális.
29/33 anonim válasza:
Csináld ugyanezt pasikkal ha van testvére a férjednek akkor főleg . Ha nem tudsz kilépni a kapcsolatból csald meg nyugodtan és röhögj a háta mögött . Nullázd le a számláját és lépj le a gyerekekkel !!!
30/33 anonim válasza:
Tapizd le az apját XD soha nem fogja elfelejteni azt a napom :D !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!